Ognjen Vranješ zadao finalni udarac i matirao je Karleušu: Fudbaler objavio video, svima je sada sve jasno (FOTO)

  • Telegraf
  • February 7, 2019
  • Comments Off on Ognjen Vranješ zadao finalni udarac i matirao je Karleušu: Fudbaler objavio video, svima je sada sve jasno (FOTO)

Jelena Karleuša već neko vrijeme svoje dane provodi u sunčanom Dubaiju sa svojim kćerkama i suprugom Duškom, iako njena ljubavna afera još uvijek potresa njihovu porodicu. Naime, pojavile su se nedavno i priče o razvodu ali prva dama Instagrama uporno pokušava da demantuje te priče pa imamo priliku da vidimo kako iz Dubaija objavljuje porodične fotografije.

Karleuša je nedavnp objavila fotografije i nekoliko video klipova, a jedan je posebno Vranješa zagolicao. Naime, Karleuša se na nekoliko slika i klipova uvijala oko svog supruga dok je on samo mirno stajao. Vranješ je ovaj video ismijao na svoj karakterističan način.

Inače, Karleuša je podsjećamo početkom 2019. godine bila optužena da je imala aferu sa sada već jako poznatim bosanskim nogometarom Ognjenom Vranješom, koji je nedavno izjavio da je bio uvezi sa njom iako je tada bio i on oženjen. Skandal je “konačno” izbio kada su se pojavile eksplicitne slike Kareluše i stavljene na naslovnu stranu svakog mogućeg tabloida u Srbiji i regiji. Karleuša je snažno negirala i demantovala ove navode putem svog Twitter profila, rekavši da su te slike bile montaža.

Jedan od najpoznatijih stručnjak za štampu, Tamara Skrozza, izjavila je nedavno da su u ovom slučaju tabloidi praktično prekršili svaki mogući propisani kodeks srpskog novinarstva i da je to samo još jedan primjer pada srpskih medija u posljednjih nekoliko godina. Petar Jeremić iz iste te organizacije je rekao da bi Ministarstvo trebalo sada da se “probudi iz dubokog sna i počne da radi svoj posao koji zapravo treba da radi”.

Državni sekretar Ministarstva kulture i informisanja koji se zove Aleksandar Gajović izjavio je da će njegovo Ministarstvo podnijeti izveštaje o kršenju pravila srpskih tabloida Kurir, Informer, Alo! i srpski Telegraf za njihove sek*ualno eksplicitne i zaista sporne naslovne strane. Karleuša je sama poslije toga pokrenula krivične prijave protiv pomenutih novinara za organizovani i kontinuirani medijski linč, tračanje, klevetu, fotomontažu ali i napad na dostojanstvo, ugled i čast jedne porodice.