“Odvratno. Ovakvo poniženje još nisam doživjela. Dobit će ovo od glavu”. Slavila je prvi rođendan svog sina i frapirala se kada je vidjela poklon od svoje komšinice (FOTO)

  • Telegraf
  • February 12, 2019
  • Comments Off on “Odvratno. Ovakvo poniženje još nisam doživjela. Dobit će ovo od glavu”. Slavila je prvi rođendan svog sina i frapirala se kada je vidjela poklon od svoje komšinice (FOTO)

Reakcija jedne mlade majke iz Hrvatske koja se nedavno pobunila nakon što je njen komšinica donijela poklon za sinov prvi rođendan, je izazvala zaista burne reakcije, te među ženama iz regije podstakla burne rasprave.

Ona se, naime, obratila svim ženama u Facebook grupi “Ženske priče”  i tamo se požalila da je za proslavu prvog rođendana svog najmlađeg sina sve tako lijepo pripremila, a dobila je na kraju samo kilogram jabuka i kutiju keksa od jedne gošće.

Članice pomenute grupe su ovaj zaista, blago rečeno, nesmotreni potez mlade majke žestoko osudile i stale potpuno u odbranu žene koja je ‘onoliko dala koliko je imala’.

“Strašno, pre strašno… Jesi li i u jednom trenutku možda pomislila da ona nema novca pa da zato nije mogla da kupi nešto više ili? Jadno je što ljudi gledaju u 21. vijeku ko im je šta donio.. Sorry, ali ovo je meni stvarno fuj..”, napisala je jedna žena.

“Spala si baš tako nisko da sada gledaš koliko je koja osoba donijela? Otkud ti znaš, možda je toj ženi u novčaniku bilo zadnjih 30 kuna Tačno bi me od vas bilo sramota da ste mi mama.” napisala je druga.

“Možda je ona za samo to imala para. Nije važan poklon, nego da se djeca lijepo zabave. Sada ja vas pitam: kako vas nije stid kao jedna majka da na takav način razmišljate.”

To su bili samo su neki u nizu komentara koji su se našli ispod objave. Šta vi mislite o ovome, da li se slažete sa majkom ili sa ostalim ženama koje su ostavile svoja mišljenja i komentare?