Vaše vijesti. Vaše Viralno

Odužila se ova agonija: Jelena Karleuša napala učesnike Zadruge

114

Jelena Karleuša važi za balkansku megazvijezdu, ali se može reći da ima i megajezičinu te da ne može da odoli, a da ne komentariše regioanalne događaje, od politike, sporta pa sve do estrade i mode.

Već neko vrijeme na njenoj meti su učesnici Zadruge, a posebno Kristina Kija Kockar koja je odnijela pobjedu, Jeleni smeta što je ona započela muzičku karijeru, a nije nam poznato da li se Karleuša osjeća ugroženo novom zvijezdom na estradi ili to radi iz čiste obijesti.

-Jesu li ljudi konačno nestali iz rijalitija? Odužila se agonija ovaj put…

Nedugo zatim osvanula je još jedna objava.

Za sada se još uvijek niko nije oglasio od Zadrugara, a nema sumnje da neće moći svi iskulirati dežurnog kritičara u regionu i da će joj brutalno odgovoriti.

Jelena Karleuša Tošić je srpska pop-folk pevačica i jedna od najkontroverznijih pevačica na srpskoj estradnoj sceni. Svojim ponašanjem, izjavama i nastupima je opravdala nadimak „mala od skandala“ koji je dobila na osnovu istoimenog hita. Važi za osobu koja nema dlaku na jeziku pa često dolazi u sukob sa kolegama.

View this post on Instagram

👑 #istanbul

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Rođena je 17. avgusta 1978. godine u Beogradu. Jelena je jedino dete poznate radio-novinarke Divne i kriminalističkog inspektora Dragana Karleuše. Roditelji su je čuvali kao malo vode na dlanu i veoma im je zahvalna na bezbrižnom detinjstvu koje su joj pružili. Iako su se razveli kada je pevačica bila mala, još dugo su svi živeli zajedno pa nije bila uskraćena za odrastanje u toploj, porodičnoj atmosferi.

View this post on Instagram

Versace addict

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

 

Komenatri su zatvoreni.