Vaše vijesti. Vaše Viralno

Oblik vašeg palca može otkriti kako se vi ponašate u raznim situacijama – dovoljan je samo jedan pogled!

1,066

KAKAV JE VAŠ PALAC? SMATRAJU LJUDI DA NA SNOVU OBLIKA PALCA MOŽETE DA OTKRIJETE NEKE STVARI KOJE SU VEZANE O VAMA. DOBRO ZAPAMTITE SLJEDEĆE STVARI:

PRAV PALAC – da li vi imate prav palac, to onda može odmah da govori o vama da ste vi jedna odgovorna osoba. Nemojte u životu lako da odustajete, uvijek se borite za ono što volite i što želite. Promislite uvijek dobro prije bilo šta uradite u životu.

KRIV PALAC – ako imate kojim slučajem ovakav palac, za vas bi reklli da ste opuštena osoba, vama nije problem uopšte reći šta osjećate i šta mislite. Vi ste iskrena osoba koja mrzi laganja. Niste osoba koja treba da vjeruje svakome, nemojte svakome da otkrivate neke stvari. Smatramo da trebate biti mudri, a vjerujte samo onima za koje mislite da to zaslužuju.

Da li vam je palac kao na ovoj slici dole?

 

Osoba koja se inače vodi logikom, odnosno vi se vodite svojim osjećanjima. Za vas kažemo da ste inteligentna osoba, ne mora to odmah značiti da ne morate biti osjećajni. Najbolje bi bilo kada bi dozvolili svojim osjećanjima da budu dio vas. Ljubav poklonite drugima, ako želite da vam bude uzvraćena. Nemojte uopšte da bježite od takvih stvari.

Komenatri su zatvoreni.