Vaše vijesti. Vaše Viralno

Novak je ustaša jer navija za Hrvate: Oštra polemika na društvenim mrežama izazvala stotine komentara

5,793

Oštra polemika se povela na društvenim mrežama na relaciji Novak Đoković-Vojislav Šešelj, a sve zbog izjave srbijanskog tenisera da će otkako nema Srbije na svjestskom prvenstvu navijati za Hrvate.

Đokoviću su mnogi zamjerili što je javno objelodanio da će navijati za Hrvate, a pojedini desničarski funkcioneri poput Vladimira Đukovića iz SNS-a su ga nazvali psihopatom.

Članovi srpske radikalne stranke su također osudili Đokovića što mu je uopšte palo napamet da navija za Hrvate, srpske zaklete neprijatelje.

Međutim, ovim izjavama su odmah neki počeli da traže grešku pa su se prisjetili Vojislava Šešelja lidera radikala dok je bio u Haggu, tačnije njegovo čašćavanja optuženih Hrvata za ratne zločine nad Srbima.

Brat uz brata!!! Uz tebe je pravo zadovoljstvo ganjati ovu loptu za naš zajednički uspjeh! Voli te brat – napisao je Rakitić poruku Luki Modriću. Ubrzo zatim je dobio i komentar od Novaka Đokovića, koji je pohvalio motore ove hrvatske reprezentacije.

– Bravo majstori! Svaka čast. Samo naprijed – poručio im je Novak, a Raktić je odmah odgovorio sa “Hvala, legendo”.

I ostali Hrvati bili su pravo oduševljeni sa komentarom Đokovića, pa su ga hvalili i poručili da je pravi sportista i velika ljudina.

 

Postoje sportske vrednosti uz koje svi odrastamo. Naravno, svako se drugačije odnosi prema njima, jer je izuzetno važan uticaj sredine u kojoj ste odrastali i u kojoj živite, okolinu u kojoj radite, uticaj ljudi koji su oko vas i koji vas podržavaju, kakvo ste obrazovanje stekli. To jesu faktori koji utiču na odnos prema njima, ali, istovremeno, postoje i neke univerzalne sportske vrednosti koje svi prepoznajemo, kao što su fer-plej, poštovanje protivnika…izjavio je poznati teniser.

Komenatri su zatvoreni.