Vaše vijesti. Vaše Viralno

Njoj je 28, a udaje se za starca od 70 godina: Njena strana priča će vas ostaviti bez teksta, nada se da neće dugo živjeti

256

Nedavno je jedna, skoro nepoznata, 28-ogodišnja djevojka iz Hrvatske podijelila svoju životnu priču, koja je na društvenim mrežama naišla na, blago rečeno, podijeljene reakcije.

Naime, ova je djevojka svoju priču započela tako što je otkrila da je njena majka teško radila cijelog svog dugog života, a puno je propratila zbog svog problematičnog supruga koji je više vremena provodio za šankom i čašom nego kod kuće.

Ali se ona udala za njega iz ljubavi i nije ga željela napustiti. To je bio, između ostalog, bio razlog iz kojeg je ova djevojka odlučila da neće nikada dopustiti da se život njene majke ponovi i na njoj.

Kada je upoznala jednog 70-ogodišnjeg muškarca dok je čistila apartmane u Istri, tačno je znala da je to njena prilika jer se starac momentalno zaljubio u nju. Ona je uvidjela da je on itekako bogat (što je naravno također bitno), te da ga vrti ona oko malog prsta, pa je tako nije na kraju ni iznenadilo kada ju je on zaprosio. Oklijevala je prvih nekoliko minuta, ali onda kad je vidjela da on sve više gubi pamćenje, pristala je.

Njihova veza nije baš naišla na veliko odobravanje od strane njegove djece, pa su se zbog toga njih dvoje vjenčali u tajnosti, a prisutni su tamo bili samo njihovi kumovi. Uzela je ona i njegove prezime, uvjerena da će na taj način ipak primorati svog novog supruga da se on pobrine za njenu budućnost.

Na kraju je priznala da se nada da on neće još dugo živjeti, jer želi još da uživa dok je mlada. Ipak, ne kaje se zbog svoje odluke koju je donijela. Ispovijest je izazvala brojne i jako burne reakcije, ali bilo je i onih koji su na kraju konstatovali da veliki dio žena razmišlja zapravo na isti način, samo što se njima nije još ukazala dobra prilika.

Komenatri su zatvoreni.