Vaše vijesti. Vaše Viralno

Njihovi običaji iznenađuju javnost: Kako će Megan Markl proslaviti svoj rođendan

80

Došao je i taj dan. Megan Markl će proslaviti svoj prvi rođendan kao vojvotkinja od Saseksa. Supruga princa Harija je 4. augusta napunila 37. godina, ali prvi put pod budnim okom kraljevske porodice.

Megan je svoj prošli rođendan proslavila na safariju u Africi, ali sada su se okolnosti promijenile. Naime, umjesto spektakularne zabave i egzotičnog putovanja dostojna visokog društva. Megan će svoj rođendan provesti drugačije nego što je planirala.

Inače, kraljevska porodica ima posebne uslove i kada je rođendan u pitanju. Jedno od pravila jeste da svoje rođendane nikada javno ne obilježavaju, već intimnim proslavama u užem krugu porodice. Na taj način ne privlače mnogo pažnje i čuvaju intimu od radoznalih pogleda javnosti. Izgleda da će i sljedeći rođendan vojvotkinja od Saseksa proći bez velike pompe i galame.

Megan, vojvotkinja od Saseksa (engl. Meghan, Duchess of Sussex; Los Anđeles, 4. avgust 1981) je američka glumica rođena kao Rejčel Megan Markl (engl. Rachel Meghan Markle). Bavi se i humanitarnim radom, a 19. maja 2018. godine postala je deo kraljevske porodice vjenčanjem za princa Harija. Odrasla je u Los Anđelesu, (Kalifornija) i nakon diplomiranja na Sjeverozapadnom univerzitetu, sa diplomom iz pozorišta i međunarodnih studija 2003. godine, igrala je male uloge u nekoliko američkih televizijskih serija.

Od 2011. do 2018. igrala je ulogu Rejčel Zane u seriji Suits sedam sezona. Proslavila se filmovima Zapamti me i Užasni šefovi. 2017. godine se se vjerila za princa Harija i najavila je da se povlači iz glume ali da će nastaviti da se ozbiljnije bavi humanitarnim radom.

Par se venčao 19. maja 2018. godine, te je time Megan postala vojvotkinja od Saseksa.

Komenatri su zatvoreni.