Njenu majku svi dobro znate, ali njega još niste vidjeli: Ovako izgleda otac Jelene Karleuše

  • Telegraf
  • September 16, 2018
  • Comments Off on Njenu majku svi dobro znate, ali njega još niste vidjeli: Ovako izgleda otac Jelene Karleuše

O Jeleni Karleuši kada se ne bi pisalo ništa u narednih 10 godina bilo bi dovoljno, jer na internetu postoji toliko toga o ovoj pjevačici da skoro nema informacije koja nije poznata, ipak…novinari ne bi bili novinari kada ne bi pronašli neku novu informaciju.

Tako su ovaj put iskopali fotografiju oca Jelene Karleuše, megapopularne zvijezde i supruge fudbalera Duška Tošića sa kojim ima dvije kćerke, a koji trenutno nastupa u Kini.

Jelena je sa majkom Divnom čak učestvovala u rijalitiju, kada je šira javnost upoznala kako izgleda i kako se ponaša njena mama, dok za oca niko dugo nije čuo.

Po profesiji policajac Dragan Karleuša u medijima se pojavljivao 2000-ih, od tada se povukao iz javnosti i rijetko se pojavljuje na fotografijama svoje kćerke Jelene.

Mnogi kažu da Jelena dosta liči na njega, zaključite sami.

Dragan je rođen 1. januara 1947. godine u Beogradu. Poslije Osnovne škole upisao je Srednju tehničku školu, a potom i Višu tehničku školu. U mladosti je bio aktivan sportista, bavio se sportskim ronjenjem i skijanjem na vodi. Ženio se dva puta. Iz prvog braka sa Divnom Karleušom ima kćerku Jelenu, estradnu pjevačicu, a iz drugog braka sinove Ivana i Nikolu.

Karijeru policajca počeo je u Upravi za informatiku (1975). Kasnije je prešao u Kriminalističku operativnu službu gdje je radio na imovinskim deliktima, teškim krađama i razbojništvima. Poslije izvjesnog vremena radi na suzbijanju šverca kulturnog blaga i krijumčarenju arheološkog blaga. Natim poslovima je bio sve do 2001. godine kada je postavljen za zamjenika general-majora Radovana Kneževića, načelnika Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala.