Vaše vijesti. Vaše Viralno

Njemica zaprepastila javnost: Odlučila da se uda za avion, smatra ga svojom najvećom ljubavlju

112

Michele Kobke (Mišel), iz Njemačke, je posljednji put bila u vezi još davne 2011. godine. Međutim, ona smatra da tada nije bilo baš previše neke ljubavi.

Do sada…

Sada onu ima svoj Schatz (zlato).

Zanimljivo je da ona sada ima jedan avion koji naziva Schatz i ističe da je on njena najveća ljubav ikada.

Inače, Michele živi u Njemačkoj, a sada je totalno zaljubljena u ovaj pomenuti avion i ima najmeru da se uda za njega vrlo brzo.

Ona je istakla u jednom intervjuu da u vezi nije bila još od 2011. godine, ali da se u ovaj avion zaljubila čim ga je prvi put vidjela. Istakla je da je to bila, i još uvijek je, najljepša veza koju je ikada imala u svom životu, te da se uvijek jako uzbudi kada vidi avion.

“Na njemu su me prvo privukla njegova prelijepa krila. Jednostavno, svaki avion je drugačiji.” rekla je Michele. Međutim, ona nije baš stala na tome. Kada je njena ljubavna priča bila objavljena na Internetu, ona je onda počela da otkriva neke, baš masnije, detalje iz svog intimnog dijela života.

“Svaku noć spavam sa dijelovima ovog aviona. Veoma smo intimni. Ja to nekako zovem vezom na daljinu, jer smatram da sa njim mogu biti i kada letim u njemu.” rekla je ova njemica.

Michele je također izjavila da često dobija jako ružne poruke i komentare od drugih, te da je ljudi jako često upućuju psihijatru. Ona ipak još uvijek ne želi odustati od svoje veze jer je, kako tvrdi, zadovoljna ovakvim načinom na koji živi i voli svoj život.

Ona je također u medijima bila i prije par godina kada je bila poznata kao osoba sa najužim strukom na svijetu. Tada je, podsjećamo, stalno nosila korzet, čak i kada je spavala, te se njen struk zbog toga smanjih sa 64 centrimetra na samo 40 centimetara.

Komenatri su zatvoreni.