Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ništa nije ukazivalo na nesreću: Ovo je posljednja poruka kćerke Milića Vukašinovića

1,741

Kako se saznaje od izvora bliskog istrazi, kćerku poznatog rokera Milića Vukašinovića je pronašla drugarica, koja je odmah pozvala hitnu pomoć, ali Maji nije bilo spasa.

Maja Avdibegović (35) kćerka bivšeg bubnjara Bijelog Dugmeta i frontmena benda “Vatreni poljubac” izvršila je samoubistvo sinoć u Sarajevu.

Prema preliminarnim rezultatima istrage utvrđeno je da je uzrok smrti, najvjerovatnije predoziranja narkoticima. Inače, Maja je  prvog juna ove godine također pokušala izvršiti samoubistvo, kada je u kupatilu prerezala vene. Tada je spašena pravovremenom intervencijom Hitne pomoći iako je izgubila mnogo krvi, a tada je prebačena u psihiajtrijsku kliniku. 

Sudeći prema medijskim natpisima popularni muzičar i njegova kćerka nisu bili u dobrim odnosima, ona je prije ovog slučaja već dva puta dizala ruku na sebe, a svaki put je krivila svog oca Milića Vukašinovića.

Poznati roker je Maju dobio sa suprugom Verom, kada je boravio u Sarajevu na početku karijere.

Sudeći po ovom komentaru niko nije mogao slutiti da će Maja te noći oduzeti sebi život.

Milić Vukašinović je srpski muzičar rođen 9. marta 1950. godine u Beogradu. Ima brata i sestru. Rođen je sa kolitisom zbog čega je svima bio mezimac. Često su se selili jer je otac bio major Udbe koji je premešten u Peć gde je radio kao sudija. Kada je Milić imao 12 godina, otišli su u Sarajevo gde je započeo muzičku karijeru.

Što se privatnog života tiče, još u mladosti se susreo sa alkoholom, drogom i mnogim drugim porocima koji prate rokenrol. Tvrdi da je prvi seksualni odnos imao sa prostitutkom u parku kada je imao 12 godina. Škola ga nikada nije preterano interesovala pa je iz gimnazije izbačen, a srednju ugostiteljsku školu u Bihaću je završio preko veze da bi mogao da otvori kafić. Tada je upoznao svoju prvu ljubav, Veru, kojoj je kupio verenički prsten posle dva dana zabavljanja.

 

Komenatri su zatvoreni.