Vaše vijesti. Vaše Viralno

Niko ne zaslužuje ovakve scene: Andrejana Čekić se oglasila, potresena zbog pucnjave na Darka Lazića

984

Prije samo nekoliko dana kao bomba je odjeknula vijest da je napadnut Darko Lazić, kao i da je upucan sa dva metka kada se sa svojim menadžerom uputio Miljanom Vračevićem uputio na jedno slavlje gdje je trebao da nastupa.

Naime, prema riječima glavnih aktera, njih dvojica su nastadali ni krivi ni dužni, a oni oni sami ne znaju šta je uzrok tome, jer kako kaže napadači im nisu ništa materijalno tražili.

Ovom informacijom su bili šokirani sve kolege i prijatelji, a mnogi od njih su se oglasili i iskazali riječi podrške Darku.

Pjevačica Andrejana Čekić je bila zatečena onim što je čula, a evo kako je reagovala u prvi mah kad je čula za ovaj nemili događaj.

“Ja sam te večeri radila. Odjednom su svi počeli da me zovu i vidjela sam poruku mog menadžera “upucan Darko Lazić” samo što se nisam srušila. Ta prepiska je trajala, ali sam ipak na kraju saznala da nije pogođen. Zvala sam njega i Miljana, kad sam ih čula laknulo mi je. Svašta se danas dešava. Niko ne zaslužuje ovakce scene, ja se nadam da ćemo uskoro saznati ko je kriv za ovo” rekla je Andrejana.

Andrejana Čekić je srpska folk pjevačica koja je široj javnosti postala poznata nakon takmičenja u Zvezdama Granda u sezoni 2010-2011, gdje je osvojila šesto mjesto.

Andrejana je rođenda 23. augusta, 1984. godine u Kozarskoj Dubici (Bosna i Hercegovina), a trenutno radi i živi u Beogradu.

Pjevanjem je počela da se bavi 2003 godine, nastupajući po klubovima i kafanama, mnogo se špekulisalo o njenom ispadanju prije samog finala, a navodno je procurio porno snimak na što je pjevačica odgovorila riječima, da bi i ona voljela da ga pogleda.

 

Komenatri su zatvoreni.