Vaše vijesti. Vaše Viralno

Niko ga danas ne bi prepoznao: Ovako izgleda Zoran Marjanović nakon izlaska iz zatvora

309

Zoran Marijanović muž brutalno ubijene Jelena Marjanović izašao je danas iz pritvora u kojem je bio od 15. septembra prošle godine. Zoran je napustio prostorije zatvora jučer u 16:50, a sačekao ga je njegov advokat Stefan Jokić.

Apelacioni sud je uvažio žalbe Marjanovićevog branilaca i pustio Zorana na slobodu.

Više javno tužilaštvo je protiv Zorana otvorilo novu optužnicu kojom ga terete za svirepo ubistvo supruge Jelene Marjanović i bivše pjevačice Granda 2. aprila 2016. godine u beogradskom naselju Borča.

Velika se prašina digla oko ovog slučaja koji već mjesecima intrigrira javnost. Glavni osumnjičeni za ovo ubistvo je njen suprug Zoran koji je navodno šetao sa kćerkicom Janom pa nasipu, dok je Jelena trčala, a onda je izgubio iz vida, da bi tek nekoliko sati kasnije prijavio njen nestanak.

Jelena je pronađena mrtva sljedećeg dana u kanalu pored nasipa prekrivena granjem i muljem, a pronađeni su tupi udarci u glavu, kao i znakovi borbe između nje i protivnika.

Na početku slučaja, cijela porodica se smatrala osumnjičenom između ostalog Zoranov brat, majka i otac, dok će sigurno najveća žrtva u cijelom ovom slučaju biti mala Jana koja je ostala bez majke, ali i oca koji je dugo bio u zatvoru, a mogao bi biti i još nekoliko mjeseci.

Jelena Marjanović je bila pjevačica Grand produkcije i nakon duže pauze koju je napravila zbog smrti oca, vratila se na scenu i snimila nekoliko pjesama.

Njen slučaj je zainteresovao istražitelje širom svijeta, a postojale su mnoge teorije od toga da je ubijena zbog sekte ili ljubavnika, ali i da je ubio serijski ubica koji je harao po Evropskim zemljama.

Komenatri su zatvoreni.