Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ni lopovi nisu kao što su nekada bili: Opljačkao ženu dok je dizala novac na bankomatu, a kada je vidio njen bilans na računu, vratio joj novac i pobjegao- Snimka pokušaja pljačke postala viralna za kratko vrijeme (VIDEO)

629

Internet je prepun video zapisa i vijesti o nekim neobičnim situacijama koje su se desile običnim ljudima, a koje zbog svoje interesantnosti postaju veoma popularne i viralne, jer ih je pregledao veliki broj ljudi.

Postoje tako neke priče i situacije iz života običnih ljudi, koje nas na neki način jednostavno ostave u čudu jer ne možemo da povjerujemo da se tako nešto uopšte moglo desiti pojedinima, ali zato te priče i jesu interesantne i jesu tako popularne.

Vremena su takva da je u cijelome svijetu ekonomska situacija veoma loša i svako se dovija kako zna i umije da bi preživio, pa na žalost mnogi odlaze i u neke kriminalne vode, da bi sebi obezbijedili sve ono što smatraju da im je potrebno.

Ali nisu ni svi lopovi isti, a dokaz za to je i ova priča koja dolazi iz kineskog grada Hejuan gdje je jedan lopov pokušao da opljačka jednu ženu dok je dizala novac sa bankomata, a snimak pokušaja ove pljačke je brzo osvanuo u javnosti pa samim time i na društvenim mrežama

Kako se vidi na snimci, lopov je od nesretne žene tražio da mu ova preda sav novac koji je imala, a kada mu je dala samo 2.500 hiljade jena, tražio je od nje da podigne još novca sa bankomata, tj. sav novac koji ima na računu.

Žena, iako u totalnom strahu, pribrano je pokazala pljačkašu svoje stanje na računu, a kada je lopov vidio da mu je žena bukvalno dala sve što je imala, vratio joj je novac i samo odšetao dalje.

I mada su ga mediji prozvali ”lopovom sa srcem” i ” dobrim lopovom”, ipak je samo dan kasnije uhapšen.

 

Komenatri su zatvoreni.