Nezapamćeni skan-dal trese Kraljevsku porodicu: Princeza Dajana je stradala jer je znala ovu tajnu: Postoji još jedan princ, a sada je otkriven i njegov identitet (FOTO)

  • Telegraf
  • February 8, 2019
  • Comments Off on Nezapamćeni skan-dal trese Kraljevsku porodicu: Princeza Dajana je stradala jer je znala ovu tajnu: Postoji još jedan princ, a sada je otkriven i njegov identitet (FOTO)

Jedan australijanac, Sajmon Dorante – Dej (52) došao je na naslovnice svih svjetskih medija jer tvrdi da je nezakoniti sin britanskog princa Čarlsa (70) i Kamile Parker- Buols (71) koja mu je inače ranije bila ljubavnica, a danas je supruga.

Sajmon koji za sebe sam tvrdi da je “princ Sajmon”, traži sada da se uradi DNK analiza da bi se tako okončala potraga koja traje već 40 godina. Dorante – Dej čije je inače srednje ime Čarls, rodio se u grofoviji Hempšir u Gosportu davne 1966. godine. Ako je sve ovo što on govori tačno, to bi značilo da je on bio začet 1965. godine dok je Čarls imao svega 17 godina, a Kamila 18.

To ujedno dodatno narušava i zvaničnu verziju Kamiline i Čarlsove ljubavne priče, po kojoj su se njih dvoje zvanično upoznali 1970. godine na jednoj polo utakmici.

Njegova baka Vinifred ga je inače usvojila, a ona je u to vrijeme radila za princa Filipa i kraljicu Elizabetu. Sajmon sada tvrdi da mu je ona često govorila otvoreno da je on zapravo Kamilin i Čarlsov sin.

“Moja nana mi je to govorila otvoreno, nije mi ništa nagovještavala.” kaže Sajmon i onda dodao:

“Jednom mi je jedan čovjek komentarisao strukturu vilice i rekao da je ista kao što je ima Njeno uvaženo veličanstvo. Imao sam čak i kosu kao Kamila.”

U intervju koji je Sajmon dao za poznati australijsnki magazin “New Idea”, objasnio je da je ubijeđen da bi javnost saznala za njega još ranije da Dajana nije tragično stradala 1997. godine u saobraćajnoj nesreći.

“Vjerujem da je princeza Dajana, pokoj joj duši, za mene znala i da je sve kockice mozaika posložila. Mislim da je došla jednostavno do tačke kad je o svom vlastitom životu pronalazila sve više odgovora, o tome kakvo su joj zlo oni svi uradili i da je to namjeravala javno reći i objaviti.” rekao je on.

Čarls je, podsjećamo, u braku sa princezom Dajanom dobio sinove Vilijama i Harija, a njegova sadašnja supruga Kamila je dobila dvoje djece u braku sa svojim bivšim, Endrjuom Parkerom Boulsom, i to kćerku Loru (41) i sina Toma (44).