Neviđena bruka u ovom srpskom selu: Muževima su davale tablete za spavanje, a onda se iskradale iz svojih kuća. Išle su kod njih (VIDEO)

  • Telegraf
  • February 8, 2019
  • Comments Off on Neviđena bruka u ovom srpskom selu: Muževima su davale tablete za spavanje, a onda se iskradale iz svojih kuća. Išle su kod njih (VIDEO)

U jednom malom selu Geglja u opštini Lebane u Srbiji, žene su preduzele baš ekstremne mjere da bi pronašle barem malo vremena da prevare svoje muževe.

Naime, malo selo Geglja bilo je opisano u jednoj od epizoda popularne emisije pod nazivom “DNK”, i to kao mjesto gdje žene svoje muževe velikom većinom napuštaju, a muževi onda potom stupaju u kontakt sa ekipom DNK.

Tako su dva muškarca riješila sada da učestvuju u ovoj emisiji da bi otkrili da li djeca koja imaju uopšte njihova. Oni više nisu mogli živjeti u neznanju da li su djeca zaista njihova, dok cijelo selo njima iza leđa priča kako ih njihove žene stalno varaju.

Oni su tako pozvali ekipu emisije “DNK” kako bi mogli otkriti da li su njihova djeca koju oni čuvaju ili su im žene u tom vremenu bile zaista nevjerne i ostavile ih sa tuđim djetetom. Ono što je za ovaj slučaj bilo najviše interesantno jeste tehnika koju su žene koristile – one su naime imale običaj stavljati tablete za spavanje u hranu i piće svojim muževima da bi mogle imati dovoljno vremena za ljubavnike.

“Želimo sada provjeriti, jesu li naša deca ili ipak nisu. Ako su zaista naša, a ja bih to voleo najviše na svetu, onda će kod nas na kraju i ostati. Mene je najviše pogodilo što sam ja do sada u selu imao neki dobar ugled i onda me sada sramota izaći pred ljude i komšiluk kad sam shvatio da me žena zaista vara.” ispričao je jedan od ove dvojice, koji je također priznao da sumnja da su djeca zaista njegova, a na to je njegov komšija dodao:

“Ma najgore od svega toga je što su nam one davale lijekove za spavanje, da bi mogle sa drugim muškarcima ići po selu.”

Svi detalji ovog zaista bizarnog načina varanja otkriveni su na kraju u emisiji, a jedan od tih detalja jeste i da su se žene po ormarima krile kad bi odlazile svojim ljubavnicima.

Video i snimak emisije “DNK” možete pogledati ispod.