Vaše vijesti. Vaše Viralno

Nestalog muža srela nakon 9 godina na parkingu: Njegove prve riječi prilikom tog susreta su joj potpuno izmijenile život

1,296

Ponekad se dogodi situacija da se ljudi koji su u braku raziđu jednostavno zbog nerazumijevanja, gašenja ljubavi ili zbog nekih drugih osoba. Međutim rijetko se dogodi da neko tek tako samo nestane i  da se za tu osobu više ništa ne čuje.

Takav slučaj se dogodio sa mužem Karen Marks, Adamom Marksom, koji je navodno nestao još 2005 godine. Adam nije ostavio nikakvu poruku ili objašnjenje za sobom .Samo  je  ispario bez razumnog objašnjenja. Karenin jepomislila  da je njen muž možda i mrtav, odnosno da ga je neko ubio . Godinama poslije  Karen je tragala za svojim suprugom i sasvim slučajno, nakon dugih 9 godina  od njegovog iznenadnog nestanka, srela je svoga supruga  na  parkingu  ispred jednog supermarketa.

Karen je tad aodlučila da sve to prijavi sudskim i organima gonjenja s obzirom da je shvatila da je žrtva jedne ogromne prevare . Bila je u devetogodišnjoj agoniji.Danas se prevarantu Adamu sudi zbog bigamije jer  nije dozvoljena i predstavlja teško krivično djelo t.

Komenatri su zatvoreni.