Vaše vijesti. Vaše Viralno

Nepoznati čovjek pomogao majci sa 4 kćeri- zauzvrat tražio jednu veliku stvar

294

 

Majka  sa 4  djece se našla u malom problemu kada auto nije  htjelo  da upali .Automobil nije htio upaliti, ali niko joj nije bio spreman  da joj pomogne . Onda se pojavio 74-godišnji muškarac.Ona je sa svoje 4 kćeri, stare 9, 5 i  2  godine te najmlađom bebom od 6 sedmica, otišla u prodavnicu po namirnice.

Kada je završila sa kupovinom, izašla je iz prodavnice, ”potrpala” djecu i namirnice u vozilo pa okrenula ključ.  Ništa se nije događalo. Automobil se nije upalio . Onda je shvatila da je jedna od njenih kćeri ostavila upaljena svjetla zbog čega se akumulator ispraznio.

Očajna majka je zaustavila 20-tak ljudi ne bi li joj pomogli, ali niko to nije želio učiniti.Na prozor joj je onda pokucao 74-godišnjak sa štakom u rukama koji joj je dao tanjir piletine, keks i bocu vode.

“Nahrani djecu i sebe mlada damo. Ja imam vozilo za vuču i moja žena je na putu ovamo”, rekao  je 74-godišnji muškarac. Kako je i obećao, njegova supruga je brzo stigla na parkiralište prodavnice, te su odvezli majku i njezinu djecu kući.

Sledećeg  dana 74-godišnjak je došao sa mehaničarem kod Tawny, zamijenio joj akumulator i  popravio alternator i mehanizam za otvaranje prozora koji su  od prije bili u kvaru.

 

Komenatri su zatvoreni.