Vaše vijesti. Vaše Viralno

Nekada je bila prelijepa: Plastične operacije je uništile, nećete vjerovati da je ovo ona

922

Ona je svima dobro poznato lice, dobitnica je Oscara i jedna od najpoznatjih glumica svijeta. Radi se o Nicole Kidman koju je svjetsku slavu stekla u filmu “Dani groma” u kojem je glumila sa svojim bivšim suprugom Tomom Kruzom.

Ona se proslavila u ulozi Suzan Stoum Moreto gdje je glumila u filmu Žena za kojom se umire 1995. godine. Ona je više puta kritikovana do sad kako je pretjerala sa plastičnim operacijama, te kako sada izgleda grozno i skoro neprepoznatljivo.

Izgleda kao neka lutka koja svoje lice ne osjeća, nedavno je prisustvovala konferenciji povodom novog fillma Vodeni čovjek u San Dijegu, a njeno lice je neprirodno izgledalo. Ona je bila sva plastična i zategnuta, vjerujemo da joj ovo nije trebalo nikako, a nije jedina poznata osoba koja je svoj izgled upropastila plastičnim operacijama.

Nicole Kidman je rođena kao prva od dvije kćeri  u obitelji Janelle Ann Glenny  i Anthonyja Davida Kidmana. U to vrijeme živjeli su u Honoluluu, gdje je njen otac završavao studij. Sljedeće tri godine borave u Washingtonu. Od 1970. godine živi u Sydneyu u Australiji. U Melbourneu i Sydneyu je i studirala glumu, a već od šesnaeste godine počinje sa glumačkim angažmanima.

Postala je poznata 1989. kada je snimila film Dani Groma s budućim suprugom Tomom Cruiseom, a proslavila ju je uloga Susanne Stone Moretto u filmu Žena za koju se umire iz 1995. godine i tada je dobila mnoge nagrade, uključujući Zlatni globus za glavnu glumicu u komediji.

U nastavku vam donosimo nekoliko fotografija poznatih ličnosti koje su se unakazile plastičnim operacijama, ostavite nam vaš komentar ispod:

Komenatri su zatvoreni.