Naša mlada i sve popularnija pjevačica zbog razuzdanog života završila na liječenju zbog alkohola: Priznala da je pila i po bocu viskija dnevno, a mnogi su ostali u čudu kada su vidjeli kako danas izgleda (FOTO)

  • Zamjena
  • April 3, 2019
  • Comments Off on Naša mlada i sve popularnija pjevačica zbog razuzdanog života završila na liječenju zbog alkohola: Priznala da je pila i po bocu viskija dnevno, a mnogi su ostali u čudu kada su vidjeli kako danas izgleda (FOTO)

Biti dijelom naše estrade, s obzirom na silno interesovanje i stalni pritisak medija i javnosti nije niti malo lako, i mnogi od pjevača i pjevačica se baš i ne snalaze najbolje u takvom načinu života i rada. pa mnogi zbog svega toga i pokleknu i naprave neke loše odluke ili stvari.

Velika većina njih se oda nekim porocima koji im kasnije ili vrlo brzo utiču na cjelokupnu karijeru i to na veoma loš način

Mlada pjevačica Dunja Ilić koja ima danas 27 godina nikada nije krila da je u životu bila izuzetno sklona mnogim porocima, ali ovih dana je novinarima priznala da je veoma ponosna na sebe jer je odlučila da svoj život promijeni skroz i to iz korijena i za sada joj veoma dobro ide.

Naime Dunja se već neko vrijeme skroz povukla sa scene da bi se prepustila liječenju od raznih poroka kojima je bila sklona, mada je posebno bila sklona alkoholu.

Pa je tako Dunja u svojoj ispovijesti priznala da je već sa 12, 13 godina počela polako da pije, da bi se to s vremenom pretvorilo u bocu wiskija dnevno i po nekoliko dana za redom. Problem sa alkoholom, kako je priznala, je naglo eskalirao kada je imala samo 15 godina u vrijeme kad joj su se roditelji razveli i u vrijeme kada je njen otac bio u totalno neprirodnoj vezi dok je njena majka sve to veoma teško podnosila

U tom periodu, kako je priznala Dunja, uvijek je bila sama, imala je cijelu kuću na raspolaganju pa je faktički živjela sa tadašnjim dečkom koji je imao 20 godina. Oko sebe je imala poslugu, čak i ličnoga vozača, tako da nikada nije išla u nabavku pa nije ni znala koliko šta košta niti koliko novca troši.

To ju je totalno odvelo na lošu stranu, te je problem sa alkoholom postajao sve veći i veći, da bi danas eto rekla kako je već godinu dana trijezna i da je to za nju samo jedna dobivena bitka i da ide dalje jer je čeka još na stotine bitaka i važnih odluka u životu.

Njeni fanovi su primjetili i da se dosta promijenila sudeći po slikama koje je objavila na društvenim mrežama, a vi sami zaključite da li su promjene na bolje ili na gore.