Nakon što mu je supruga preminula u njenim stvarima je našao jednu zaključanu kutiju: Kada ju je otvorio i kada je vidio šta je u kutiji od tada više nije mogao da spava (VIDEO/FOTO)

  • Zamjena
  • April 2, 2019
  • Comments Off on Nakon što mu je supruga preminula u njenim stvarima je našao jednu zaključanu kutiju: Kada ju je otvorio i kada je vidio šta je u kutiji od tada više nije mogao da spava (VIDEO/FOTO)

Život nekada piše najčudnije romane i ništa nije čudnije od toga kada shvatite da uopšte ne poznajete onu osobu sa kojom ste proveli cijeli svoj život te da sve što ste živjeli je u stvari samo velika laž.

Blejk Raf i Lori Kenedi su se upoznali u crkvi, a malo zatim su se i vjenčali te su u braku 2008. godine dobili i kćerku.

Sve je bilo u najboljem redu, ali se onda desilo nešto što je totalno razorilo njihov brak.

Iz nekog razloga Blejkova porodica nikada nije prihvatila Lori, pa je i ona odbijala da njihova kćerka provodi vrijeme sa njima, tako da je od tog trenutka sve krenulo nizbrdo, i mada su pokušavali i sa bračnim savjetnicima, njihov brak se bespovratno raspadao, a poslije samo dvije godine braka njih dvoje su se i razveli.

Na Božić 2010. godine, kada je Lori imala 42 godine, pronađena je mrtva u svome autu koji je bio parkiran nedaleko od Blejkove kuće, a na sebi je imala prostrijelnu ranu koja se nalazila na glavi i držala je pištolj u rukama

Njeno samoubistvo je mnogo potreslo Blejka ali i cijelu njegovu porodicu, a poslije sahrane Blejk je došao u posjed nekih stvari svoje bivše žene koje su našli u kolima, a među stvarima je bila i jedna zaključana kutija..

Kada je Blejk otvorio kutiju ostao je u čudu jer je u njoj našao nekoliko lažnih ličnih karata, a na svakoj od njih je bila Lorina slika, a u kutiji je našao i dva oproštajna pisma.

Ti su dokumenti bili za njega velika misterija jer je shvatio da ne zna ništa o svojoj bivšoj supruzi, a kada je sve te dokaze pokazao policiji i ljudima iz mrtvačnice njegovu ženu su i slučaj o njoj zaveli kao da se radi o nepoznatoj osobi.

S vremenom je Blejk saznao da je pravo ime njegove bivše i pokojne žene bilo Kimberli Meklin te da je sa 17 godina starosti pobjegla od kuće, što su potvrdili i njeni biološki roditelji, a sumnjalo se da je pobjegla jer je bila zlostavljana od strane očuha.

Blejk je saznao da je prvo njeno lažno ime bilo Beki Su Tarner koje je bilo ime djevojčice koja je nesretno nastradala kada je imala samo dvije godine, te da je kasnije to ime promijenila u Lori Erika Kenedi kada se preselila u Dalas i gdje je i upoznala Blejka.

Međutim, Blejka i dan – danas kopka koji je razlog da je njegova bivša supruga mijenjala identitete i šta se stvarno desilo kada je imala 17 godina.