Vaše vijesti. Vaše Viralno

Nakon razvoda Kija se opušta u bikiniju: Zanosne fotografije pobjednice Zadruge zapalile internet

171

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su prije nekoliko dana stavili tačku na njihov brak i vezu koja je trajala od 2013. godine.

Nakon nekoliko mjeseci učešća u rijalitiju Zadruga, javne preljube i koketiranja sa mnogim muškarcima, bilo je i više nego očigledno da ovaj brak nema budućnost, te da će pući čim se rijaliti završi, što se i pokazalo kao istina.

Zbog prevelikog broja angažmana, čini se kako ni jedno ni drugo neće previše žaliti za razvodom, što su i pokazele prve informacije. Kija se ovih dana odmara na crnogorskom primorju gdje vlada prava pomama za njenim nastupima zajedno sa grupom Ministarke, a i Sloba je također uhvaćen u Budvi sa prelijepom mladom pjevačicom Dušicom Spasojević.

Na osnovu njenog izraza lica čini se kako ne pati previše zbog razvoda, te je na terasu hotela izašla samo u peškiru i tako zagolicala maštu hiljada muškaraca koji redovno prate vijesti o prelijepoj pjevačici.

Ubrzo nakon što je obavila poziv, odlučila je napraviti selfie, vjerovatno kako bi poslala nekom novom frajru svoju izazovnu sliku.

Kiji se vratio osmijeh na liceš to su zabilježile kamere paparacija u Donjoj Lastvi u vili Jelena, gdje Kija boravi.

Podsjećamo:

Kristina Kija Kockar je bišvša stjuardesa koja je radila za renomirane aviokompanije i nekadašnja supruga pjevača i PInkove zvezde Slobodana Radanovića koji ju je javno prevario u rijalitiju Zadruga sa modnom bloggerkom Lunom Đogani. Nakon tri mjeseca od početka rijalitija ušla je i Kija i odnijela pobjedu. Nakon takmičenja posvetila se muzičkoj karijeri i snimila pjesmu sa grupom Ministarke.

Komenatri su zatvoreni.