Vaše vijesti. Vaše Viralno

Nakon 15 godina Jovanka Redžepović se vratila u Grand: Svi su pali u trans kada je otpjevala Čolin hit (VIDEO)

202

Prije čitavih 15 godina, ime Jovanke Redžepović su svi itekako znali i pamtili.  Ona je tada postala jedna od glavnih senzacija Grandovih šampiona, a definitivno ne sumnjamo da je i danas mnogi jako dobro pamte i prepoznaju.

Tada se ona pojavila na audiciji za Grandove šampione gdje je pjevala hit pjesmu od Vesne Zmijanac “Kazni me kazni”, a malo je reći da su tada svi u studiu pali u trans kada je ona došla na scenu i napravila pravi show.

Ipak, od te audicije iz Niša 2003. godine je prošlo puno vremena, te su se svi ljubitelji Grand produkcije i muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, koje je statistički danas najgledanije u regionu, pitali gdje je Jovanka na kraju završila i čime se bavi danas u svom životu. Direktor Grand produkcije se pitao baš isto to, a onda je odlučio da učini nešto po tom pitanju i napravio pravo malo iznenađenje za sve fanove.

Naime, oni su doveli Jovanku Redžepović pred samo snimanje nove emisije takmičenja, a ona je ona zajedno sa Sašom Popovićem održala generalnu probu, na opšte oduševljenje svih onih prisutnih koji su se u tom trenutku tu zadesili.

U nastavku današnjeg članka vam donosimo video prilog na kojem možete iz svoje prve ruke da vidite kako je to zapravo sve izgledalo i kakva je atmosfera vladala tada u studiju dok je ona bila tu.

I samu Jovanku je ovaj poziv itekako naravno iznenadio, ali ipak prijatno, te ga je ona vrlo rado prihvatila i prisjetila se koliko zapravo uživa pred kamerama i kako joj to uvijek ide dobro od ruke.

Komenatri su zatvoreni.