Najpoznatiji žigolo na svijetu: Spavao je sa 150 žena je otkrio da im uvijek radi jednu zaista ljigavu stvar i zbog toga su ga mnogi osudili. Što je još gore, on ima sad i konkurenciju

  • Telegraf
  • February 13, 2019
  • Comments Off on Najpoznatiji žigolo na svijetu: Spavao je sa 150 žena je otkrio da im uvijek radi jednu zaista ljigavu stvar i zbog toga su ga mnogi osudili. Što je još gore, on ima sad i konkurenciju

Jedan mladić, koji se zove Džejdžej (JJ) koji se inače bavi eskortom i tvrdi da je spavao sa preko 150 žena, priznao je nedavno da nikad na “poslu” ne koristi kondome.

“Nije to uopšte tako strašno, zar ne?” retorički je komentisao on u jednom reality showu u kojem je učestvovao, a koji se, zanimljivo, zove “S ex Clinic” gdje se on pojavio nakon što je prethodno učestvovao u s*ksu utroje.

On je ispričao svoju priču i iznio svoje razloge zašto to tako radi.

“Oni su mi plaćali za s*ks, vrlo jednostavno. Posluživao sam im tada pića u tangama i redovno su tražili neke ekstra usluge. Najčešće se tu radilo o dosta starijim ženama, u možda četrdesetima i pedesetima.” rekao je on.

Pokazalo se međutim, da on nije jedini u tome. Sa njim je u istu emisiju došao i njegov jako dobar prijatelj Patrik (Patrick) koji je onda otkrio da je i on u posljednjih godinu dana spavao sa između 20 i 30 različitih žena, a ni jednom u tim odnosima nije koristio zaštitu, te da se na polne bolesti nije testirao već tri godine.

“Moram stvarno priznati da se sad malo i brinem. Nisam baš neka najsigurnija osoba kad se radi o zaštiti u tim situacijama. Kad si jednostavno pijan u izlasku, siguran s*ks nije nešto oko čega se tada baš brineš.” priznao je tom prilikom Patrik.

U pomenutoj emisiji se onda pojavio i 20-godišnji Kalum (Callum) koji je rekao da on kondome ne koristi jer mu “izazivaju samo stres” i smatra ih “ub*com strasti”.

“Imam jednostavno fobiju od kondoma. Svaki put kad ga pokušam staviti, moj p*nis mi onda ne funkcioniše. Nije da se ja zapravo bojim kondoma, moj p*nis ih se izgleda boji.” zaključio je Kalum.