Najpoznatiji penzioner Balkana se bacio u manekene: Mnogi će pozavidjeti dedi Toniju kada vide kako je on “vježbao” i kako žari i pali sada na modnoj pisti (FOTO)

  • Telegraf
  • February 14, 2019
  • Comments Off on Najpoznatiji penzioner Balkana se bacio u manekene: Mnogi će pozavidjeti dedi Toniju kada vide kako je on “vježbao” i kako žari i pali sada na modnoj pisti (FOTO)

Poznati modni tigar Toni je nedavno predstavljao “Varteks” na jednom održanom zagrebačkom Sajmu vjenčanja.

U sklopu tog pomenutog Sajma održana je bila i jedna gala donatorska modna revija na kojoj su bila predstavljena najnovija modna rješenja, a varaždinsku kompaniju “Varteks” tamo je predstavljao penzioner i bivši maneken Taljat Selmani, široj javnosti mnogo bolje poznat i kao Toni.

Taljat Selmani (82) nedavno se, podsjećamo, proslavio svojom izjavom o gripi, a potom je dobio i ponudu iz “Varteksa”.

Toni je u mladosti, što malo ko zna, radio baš kao maneken i odrađivao snimanja upravo za “Varteks”, a skoro su mu iz te hrvatske kompanije ponudili da opet ponovo reklamira njihova odijela.

“Mislimo da je Toni jedan fantastičan lik, a budući da imamo zaista savremene i jako atraktivne krojeve koji na svakome stoje itekako dobro, mislimo da bi gospodin Toni bio stvarno odličan primjer kako naša odijela mogu odlično stajati i ljudima iz grupe starije životne dobi. Toni ima stvarno fantastičnu energiju.” rekao je predsjednik “Varteksa” Nenad Bakić.

Toni nije naravno mogao sakriti svoje oduševljenje i radost.

“Ja ću uvijek raditi kako god njima odgovara. I prije sam radio za njih. Ta je kompanija uvijek bila na dobrom glasu, ona nikada ne smije propasti i ja ću pomoći kako god i koliko god budem mogao. Radit ću ako treba i dan i noć.” u jednom je dahu ispričao nasmijani simpatični penzioner.

Podsjećamo vas još jednom, Toni je postao najpoznatija osoba posljednjih dana u Hrvatskoj ali i čitavoj regiji nakon što su ga novinari uhvatili u njegovoj svakodnevnoj šetnji Cvjetnim trgom i pitali ga za mišljenje o gripi koja vlada.

“Ne postoji nikakva gripa, zlato moje. 82 godine imam, nikad nisam bio bolestan, nikad kod doktora. To obavezno zapamtite svi. Sramota stvarno. Penzioneri su nam uništili zdravstvo. Jao boli me ruka, jao boli me noga, sve me boli šta ću… Vježbaj, p*zd* ti m*terin*.” objasnio je tada vitalni penzioner.