Najbolja reakcija na prosidbu ikada: Raspravljala se sa drugim muškarcem dok je njen dečko klečao iza nje- Kada je ugledala šta ima u rukama njena reakcija je bila takva da je noge više nisu držale na zemlji (VIDEO)

  • Zamjena
  • March 30, 2019
  • Comments Off on Najbolja reakcija na prosidbu ikada: Raspravljala se sa drugim muškarcem dok je njen dečko klečao iza nje- Kada je ugledala šta ima u rukama njena reakcija je bila takva da je noge više nisu držale na zemlji (VIDEO)

Kada su ljubavne veze u pitanju, posebno one između muškarca i žene, jer u današnje vrijeme moramo da razmišljamo u više pravaca, pa i o više vrsta emotivnih veza, važan dio svake veze je svakako pored nekoga vjenčanja, kada se želi sve i ozakoniti i vjeridba, koja je za mnoge muškarce ali i žene veoma važna.

Nije niti malo lako niti jednome muškarcu upitati svoju dragu da se uda za njega, a nisu rijetke situacije kada žene pitaju muškarce da se ožene sa njima.

Mnogi taj trenutak kada će upitati najvažnije pitanje u životu svoga partnera planiraju dosta dugo i do najmanjih sitnica, dok se dosta često desi i da sve na kraju ispadne više nego spontano, a nekako u tim spontanim situacijama sve ispadne mnogo ljepše i romantičnije.

Na internetu se može naći veliki broj snimljenih momenata prosidbe koji su više ili manje bili uspješni i lijepi, mada ima i onih koji su prošli katastrofalno jer se nikada ne zna kako će ona zaprošena osoba reagovati i koji će biti njen konačni odgovor.

Međutim, najviše je onih lijepih i uspješnih, romantičnih prosidbi koje nisu pošle po zlu, kao i što je ova čiji snimak dijelimo sa vama na ovome video snimku.

Ako ovo nije radost onda ne znamo šta je radost, a i ova snimka pokazuje da je svaka vjeridba jedinstvena i lijepa na svoj način, ali je očito da ova djevojka koja dolazi iz Nigerije nije mogla da dočeka da je njen dugogodišnji dečko zaprosi.

Sve se desilo u nekome klubu, poput casina i dečko ove djevojko joj je prišao iza leđa i kleknuo dok je ona nešto raspravljala sa nekim drugim muškarcem. Međutim kada se okrenula i kada je vidjela kako nje dečko kleči i kada je vidjela šta drži u rukama njenoj radosti nije bilo kraja , a njena reakcija i odgovor, morate priznati je zaista rijetko kada viđena.