Vaše vijesti. Vaše Viralno

Na buvljaku kupila prsten. Kada ga je nakon 30 godina htjela prodala oči su joj se okrenule naopako (FOTO)

210

SVIJET JE ZAISTA IZ DANA U DAN PUN NEOBIČNIH I NEOČEKIVANIH PRIČA KOJA MOŽEMO ČUTI U SVAKOM TRENUTKU, U SVAKOM UGLU SVIJETA. TRUDIMO SE DA NE ČITAMO ONE BAŠ PREVIŠE LOŠE, A U MORU TAKVIH (NAŽALOST), PROBERE SE I PONEKA BAŠ LIJEPA VIJEST KOJA NAM OSTAVI OSMJEH NA NAŠEM LICU I OBRADUJE NAS. ULJEPŠA NAM BAR TAJ JEDAN DAN KADA SMO JE PROČITALI.

Debra Godard, jedna žena koja inače živi i radi u Velikoj Britaniji čitav svoj život, bila je jedan dan na jednom lokalnom buvljaaku prije nekih trideset i kusur godina. Pomislila je “hmmm. Nakit prsten za samo 10 funti?”

Cijena joj se tada činila idealna, pomalo smiješna za tako lijep prsten i nešto joj je govorilo da ga ipak kupi. Po dolasku kući, ona ga je stavila u jednu kutiju i zaboravila totalno na njega, jer joj se jednostavno nije nosio baš u tom trenutku. Unatoč tome, Debra, koja danas ima punih 55 godina, prisjetila se baš tog trenutka kada joj je majka bila prevarena, baš nekada u to doba, prije tridesetak godina.

Majka joj je danas nažalost strašno bolesna, i Debra je bila u međuvremenu zbog toga prinuđena da proda sve što je imalaa vrijedno u svojoj kući. Na red je došao na kraju i nakit, te je otvorila ona onu staru zapuštenu ladicu u stolu u kojoj je bio ostavljen taj stari prsten, na kojeg je skroz zaboravila svih tih godina. Odnijela je zlataru taj prstenčić na procjenu, a kada je čula koliko je ovaj procijenio prsten star 30 i kusur godina, zamalo se nije onesvjestila na licu mjesto.

Zlatar joj je naime predložio da ga postavi na neku javnu aukciju, jer on nije imao dovoljno novca kod sebe da joj isplati. Vjerovali ili ne, taj naizgled bezvezni prsten je prodat na kraju za rekordnih 844.000 eura. Od tih novaca Debra je platila svo liječenje za svoju majku, i poslije su svi zajedno otišli na odmor na Barbados, kao i na koncerte Tom Džounsa i Selin Dion nakon toga. Kažu da im je to bila nagrada, za sav taj loš čitav život koji su morali proživjeti do tog momenta.

Komenatri su zatvoreni.