Vaše vijesti. Vaše Viralno

Na bajkovitom vjenčanju Franke i Vedrana Ćorluke svi gledali u suprugu Luke Modrića Vanju: Kada vidite šta je Vanja nosila na vjenčanju sve će vam biti jasno

4,186

Reprezentacija Hrvatske je napravila historijski uspjeh kada je osvojila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji drugo mjesto, nakon napornih mjesec dana i teških utakmica, došlo je vrijeme odmora i punjenja baterija za novu napornu sezonu, jer su svi oni članovi klubova koji igraju na 4-5 frontova, zavisno od lige koju igraju.

Mnogi su iskoristili ove pauze da naprave neke velike korake u svojim životima, kao što je vjenčanje i izgovaranje sudbonosnog “DA”, za sva vremena.

Tako se proslavljeni fudbaler moskovskog CSKA Vedran Čorluka i popularna hrvatska pjevačica Franka Batelić prije neki dan su se i vjenčali u Istri, a mediji u Hrvatskoj su prenijeli kako je ovo bilo jedno od najbajkovitijih vjenčanja u posljednje vrijeme.  Lijepa pjevačica blistala je u raskošnoj čiškastoj vjenčanici otvorenih ramena, a radi se o haljini sa potpisom Caroline Herrere. Vedran se opredjelio za klasično odijelo koje mu je stojala kao saliveno.

Pjevačica je imala jednostavan čipkasti veo te popularnu frizuru koja podsjeća na Megan Markle na dan vjenčanja to jest, neuredna niska punđa s pramenovima koji uokviruju lice.

Pjevačica je na nogama nosila bijele minimalističke sandale s remenčićem i udobnom blok petom.

Među zvanicama su bili i kapiten reprezentacije Luka Modrić sa svojom suprugom Vanjom, kao i Ivan Perišić sa svojom suprugom.

Vrlo brzo, Vanja je postala tema svih medija u Hrvatskoj zbog haljine koju je nosila na vjenčanju, a ovaj komad odjeće iz modne kuće Valentino košta čak 2.500 funti.

Luka Modrić može da priušti da svojoj supruzi kupi šta god poželi, a mnogi su s pravom komentarisali kako ova haljina košta toliki novac, a ne izgleda uopšte nešto luksuzno.

 

Komenatri su zatvoreni.