Muž posadio 6 hiljada stabala u čast svoje supruge: 17 godina poslije, slika iz vazduha je njegov pravi motiv otkrila

  • Telegraf
  • September 14, 2018
  • Comments Off on Muž posadio 6 hiljada stabala u čast svoje supruge: 17 godina poslije, slika iz vazduha je njegov pravi motiv otkrila

Dženet i Vinston Haus su se voljeli mnogo, a ljubav na prvi pogled rasla je iz dana u dan. Vjenčali su se još davne 1962. godine, a onda su se preselili na imanje u Engleskoj.

Preselili su se nakon toga, a Dženet je dobila sina. Sva ta ljubav je sve više rasla, dobili su sina, imali su idealan život, a onda se odjednom sve iznenada srušilo. Poslije više od trideset godina, Dženet je napustila svijet. Njegova srodna duša je zbog srčanog udara umrla sa samo 50 godina.

Mnogo je bio tužan, njihv sin nije znao kako nastaviti život bez svoje majke. Otac i sin su pokušali na sve moguće načine svoje rane zaliječiti, kako god su to mogli, ali su se jako teško nosili s tim.

Nekoliko mjeseci nakon tog gubitka, Vinston je dobio ideju, odličio je napraviti mjesto na kojeg će on i njegov sin moći otići kad god im bude teško.

Čuvao je tu tajnu mnogo godina, sve dok nije isplivala iz zraka. Pilot balona Endi Kole se vraćao kući i pogledao je ka zemlji, nije mogao vjerovati svojim očima.

Vinston je tako godinama sadrio drveće da bi mogao napraviti šumu u kojoj se u sredini nalazi livada u obliku srca, koju je inače njegova žena voljela posjećivati.

Iako Andy nije nikada upoznao Winstona i nije znao o čemu se radi, on je mogao pretpostaviti da se iza toga krije neka velika ljubavna priča. Svake godine, Winston je sadio narcise u obliku srca koji cvjetaju u proljeće. Divno, zar ne?