Muž mi daje svoju platu, ja njemu džeparac – Ona je odlučila ne raditi ništa, a njen dan izgleda zaista bizarno

  • Telegraf
  • February 7, 2019
  • Comments Off on Muž mi daje svoju platu, ja njemu džeparac – Ona je odlučila ne raditi ništa, a njen dan izgleda zaista bizarno

Jedna britankaa, koja se zove Gylisa Jayne, radila je jedno vrijeme kao čistačica, a zatim je nakon poroda i rođenja njene kćerke odustala od svog posla, dala je otkaz, a od tada je konstantno podupire njen vjerni suprug Ryan.

Ono što je također zanimljivo i možda ćete biti čak i iznenađeni je da on nema nikakvu kontrolu nad kućnim finansijama, ali ju je potpuno ostavio da odlučuje o svim troškovima njihovog kućanstva i da mu daje redovni džeparac.

Navodi se također da je njen suprug zadovoljan ovakvim aranžmanom, ali da ih drugi ljudi ipak zbog toga osuđuju.

Ona u jednom intervjuu tako otkriva kako svi njeni prijatelji izgledaju potpuno drugačije od toga kako je ona nezaposlena i ljuti su kad ih neko nazove usred radnog vremena. Ona ih zbog toga smatra ljubomornim i da oni zapravo samo žele biti na njenom mjestu.

Također ova britanka naglašava da čak i ako ona nema posla, nije zaposlena, ona ipak jednako pridonosi svom domaćinstvu, održava svoju porodicu na nogama i reguliše sve finansije u kućanstvu. Neki će možda reći da je ovo ipak jako pretjerano i uobraženo od strane ove žene, majke, a neki će ipak s druge strane reći da je ovo idealno, jer žene, kako je poznato, daleko bolje čuvaju novac od muškaraca.

Šta ipak vi mislite o svemu tome, recite nam? Da li se vi slažete sa ovim? Da li vi smatrate da žena treba samo sjediti kod kuće i kontrolisati sav novac u domaćinstvu, novac koji muškarac teškom mukom zaradi.Napišite nam u komentarima.