Morala sam da spavam sa kamatarima zbog očevih dugova: Htjeli su da ga ubiju, nisam imala izbora

  • Telegraf
  • September 15, 2018
  • Comments Off on Morala sam da spavam sa kamatarima zbog očevih dugova: Htjeli su da ga ubiju, nisam imala izbora

Jedna djevojka želeći da izvuče svog oca iz velikih problema, morala je da bude intimna sa utjerivačima dugova koji su ga proganjali. Nije mogla da pronađe drugi način, bolji i lakši po nju.

Njenu ispovijest prenosimo u cjelosti.

“Svijet mi se srušio. Tata nije mogao da vrati dug kamatarima. Pa je morao da pronađe drugi način za vraćanje duga inače bi mu glava otišla sa ramena. Utjerivači dugova su prvo htjeli moju mamu, ali kada su mene vidjeli poludjeli su od uzbuđenja, tako sam zbog tatinih dugova imala seks sa njima.

Radila sam sve i svašta da bih izbrisala tatin dug, ne mogu da vjerujem da mi se ovo dešava u životu, doživjet ću nervni slom. Pa kakav je to tata, ima li imalo srca i duše. Mama me ne štiti, ali mi govori da moram da se žrtvujem za ovu porodicu.

Svakog dana se pitam čime sam to zaslužila, ne mogu da kažem nisam uživala u tome, jer sam za noć sa trojicom znala, smjenjivali su se na meni, uživala sam u svakoj sekundi, ali opet mi ne ide u glavu da sam tako nešto morala da radim.

Nadam se da to neće nikada nikome ponoviti.

Koliko je ovakvih slučajeva kada kamatari traže svoje, a čovjek nema da vrati pa je prinuđen na sve i svašta kako bi se dug očistio. Kamatari su loši ljudi i traže uvijek duplo više od onoga što je trebalo, ne znamo vjerodostojnost ove ispovijesti ali nosi veliku poruku, nikada od kamatara ne uzimajte novac da vam se život ne pretvori u pakao.