Vaše vijesti. Vaše Viralno

Mlada nema milosti: Zabranila nam je da dovedemo djecu na svadbu, a ovo je razlog

160

Vjenčanje je samo po sebi stresno, sva ta organizacija može utjecati i na zdravlje mladenaca, a jedan takav primjer nam dolazi iz Engleske. Klarisa (29) je odlučila da njeno vjenčanje mora biti savšreno, a u svojim planovima je možda malo više pretjerala.

Odlučila je otjerati svoju djeverušu i zabraniti prisutnost djece, jer ne želi čuti plakanje na video snimcima. Ona i njen suprug Toni potrošili su 30.000 eura, tri puta više od planiranog budžeta.

“Odlučili smo da djeca neće biti prisutna na našoj svadbi i ljudi su počeli dramiti oko toga. Bi li naši gosti platili više za svoju djecu? Uostalom, djeca trče okola, guraju ljude i ne znaju šta rade, izjavila je Klarisa.

Svoju djeverušu je morala otjerati zbog njenog dečka s kojim se ne slaže, a veoma brzo je našla zamjenu. “Ne želim slušati dječiji plač na svadbi i paziti na njihovo divljanje, već zadovoljiti sebe i svog partnera” rekla je Klarisa.

Vjenčanje ili sklapanje braka je ujedno svečani čin i obred, gdje žena i muškarac postaju supružnici: suprug i supruga (kolokvijalno: muž i žena) te pred zakonom uživaju prava kao bračni par.

Nakon sklapanja braka obično slijedi slavlje – vjenčanje ili svadba. Prije vjenčanja obično su zaruke.

U brojnim kulturama, vjenčanja nisu ograničena samo na kratku svečanost nego se odvijaju u dužem razdoblju.

Djeca su tu da začine atmosferu, ali je očigledno kako ovaj bračni par ne zaslužuje ni da ima vlastitu, kada su pokazali da nemaju suosjećanja i ljubavi prema djeci. Ovakve vijesti zgroze javnost, a kakav je vaš komentar, da li je ispravno postupila ili je pretjerala sa svojim zahtjevima.

 

Komenatri su zatvoreni.