Vaše vijesti. Vaše Viralno

Mlada mama je bila zabrinuta da bi njena mala beba mogla smetati nekim putnicima na dugome letu, pa je za sve putnike pripremila iznenađenje koje je sve oduševilo, a društvene mreže sada bruje o njenoj ideji i postupku (FOTO)

3,712

Biti roditelj je najljepša i najbolja stvar koja se može desiti nekoj ženi ili muškarcu, ali svi roditelji znaju da nije niti malo lako brinuti se o maloj bebi, od nekoliko mjeseci, posebno ako se sa tom bebom mora krenuti na neko putovanje i ako je to putovanje sa avionom.

Međutim, ova majka o kojoj je ovaj tekst je napravila jednu nevjerojatnu stvar i veoma se dobro pripremila za putovanje sa svojom bebom, znajući da bi moglo biti nekih problema sa djetetom tokom leta od 10 sati koji bi mogli da utiču na nervozu drugih putnika.

Dave Corona je jedan od putnika koji je bio na tom letu i bio je spreman da let traje 10 sati, ali nije bio baš najspremniji da odmah do njega bude majka koja ima bebu od tek nekoliko mjeseci, a posebno nije očekivao da će dobiti poklon od te majke kao i svi ostali putnici u avionu.

Svi putnici su dobili poklon u obliku male kesice u kojima su se nalazili neki slatkiši kao i čepići za uši, a uz sve to je bilo i jedno malo  pismo koje je napisano na način kao da se mala beba obraća svim putnicima.

Pa je tako mala beba preko pisma se predstavila svim putnicima napisavši dase zove Junwoo te da je tek 4 mjeseca star i da po prvi puta ide kod svoje tetke u Ameriku zajedno sa svojom mamom i bakom, a još je i dodao da je malo uplašen i nervozan zbog leta, te da postoje velike šanse da će biti malo više kmekav i glasan, mada će se on truditi da bude tih.

Mala beba je zamolila sve putnike za strpljenje, i da slobodno se počaste slatkišima, kao i čepićima za uši koje je njegova mama svima spremila i ako bude potrebe za njima

Svi putnici na ovome letu su bili oduševljeni postupkom ove mlade majke, jer bi se malo ko potrudio da na ovakav način zamoli sve na strpljenje sa njenim djetetom. a na kraju je ispalo da je beba bila i više nego tiha i da je većinu leta mirno prespavala.

 

 

Komenatri su zatvoreni.