Vaše vijesti. Vaše Viralno

Mlada Bosanka koja spava sa 30 godina starijim oženjenim muškarcem zapalila Facebook – “To što vara svoju ženu nije moj problem.”

1,300

Ova djevojka je iz Zenice, o tome se zna. Svejdoci smo da Facebook danas svašta trpi, a to potvrđuje i status koji je osvanuo na profilu jedne 20-godišnje djevojke iz okolice Zenice, koja je na ovaj način pokušala da se obračuna s osobama koje je stalno ogovaraju, jer je “u vezi” sa mnogo starijim i oženjenim muškarcem.

Identitet osobe uopće se ne otkriva, što je za nju bolje, jer bi sigurno iskusila ogroman medijski linč. Pročitajte ispod ovaj sporni status i njegov sadržaj:

“Imam želju i potrebu da se obratim svim dežurnim dušebrižnicima koji me ogovaraju iza mojih leđa i pričaju da sam tako jadna i očajna. Sretna sam s čovjekom kojeg sam izabrala, a on je sretan sa mnom. Istina je da je on stvarno mnogo stariji od mene, stariji 33 godine, a istina je da je oženjen i da ima djecu. Činjenica da varanje njegove žene uopće nije moj problem, to je ona. Nikome nisam nevjerna jer sam slobodna djevojka. On je onaj koji je nevjeran svojoj ženi “, rekla je ova djevojka i dodala:

“Da mu je bolje da ga čuva u pantalonama, ne bi me htio sada. Neka svi riješe svoje probleme koje imaju, to je moje mišljenje. Ona je ona koja sada radi, a ne ja, a ona je ta koja je siromašna. Dakle, maknite se s moje grbe i nastavite govoriti kad nemate sadržaja u svojim siromašnim i patetičnim životima. I sada ću se poje*ati … hihihihihi!” rekla je ova djevojka svima na kraju.

Šta reći na kraju na ovo?

Komenatri su zatvoreni.