Vaše vijesti. Vaše Viralno

Mislili ste da žive na visokoj nozi: Ove zvijezde često ostanu bez para, nekima je pomagala i Marina Tucaković

294

I zvijezde u Srbiji imaju finansijske probleme, a jedan pjevač je u Beograd stigao iz zatvora bez ijednog dinara.

Pjevač Boban Rajović je preživio pravu golgotu, prije nego što je postao poznat. Naime, prije velikog uspjeha, Boban je bio u zatvoru u Danskoj, na ivici egzistencije i na korak od razvoda. Po izlasku iz zatvora pozajmio je novac od familije, a u pomoć je pozvao Marinu Tucaković koja mu je promijenila život iz korijena. Ona mu je napisala pjesmu “Usne boje vina” koja je postala veliki hit. a Boban je počeo da puni diskoteke širom Srbije i Crne Gore, a sada je postao velika zvijezda i u Hrvatskoj.

Olivera Kovačević kaže da i ona ima probleme kao svi građani u Srbiji, ali da ne mora dizati kredit i ulaziti u minus na karticama, ali da ima druge egzistencijalne probleme.

“Privatno manje razmišljam o tim problemima, o kojima sam razmišljala ispred kamere, ali da ta počinjem da mislim koje kartice treba pokriti, šta rezervisati, baš kao i ostali građani u Srbiji.

Tijana Dapčević je u jednom intervju istakla kako ne zna da barata sa novcem, zbog čega ima probleme sa suprugom Milanom.

“Oko kinte se najviše svađamo, jer ja imam rupe u džepovima. Trošim kao sumanuta, a Milan je ekonomista u kući, pa ga to nervira.

“Ne znam ni sama koliko novca mogu da potrošim, ja već desetog u mjesecu ostanem bez kinte”.

Milan Topalović Topalko

Pjevač Granda Milan Topalović, osvojio je prvo mjesto u rijalitiju “Farma” a novac je usmjerio na snimanje novog albuma. Topalko je razmišljao da čak prestane da se bavi pjevanjem, kao i da će zbog dugova morati da proda stan.

“Ja sam budala. Sve uplate primam na račun pa tako i onu od Farme. Porez treba da platim 35.000 eura, kao da sam najbogatiji čovjek u Rakovici.

Komenatri su zatvoreni.