Vaše vijesti. Vaše Viralno

Miroslav Ilić bez dlake na jeziku priznao zašto on i Brena nikada nisu bili u dobrim odnosima: Ona je željela samo moć i da bude gospodar svega (FOTO)

1,347

Estrada je prepuna prijateljstava među pojedinim zvijezdama, mada su mnogo popularnija, barem za medije, neprijateljstva ili nepodnošenja među pojedinim zvijezdama estrade, jer su to teme koje želi da zna veliki broj ljudi i javnosti nikada nije dosadno saznati nešto novo na neke određene teme o odnosima među zvijezdama.

Miroslav Ilić spada u red živih legendi narodne muzike, a uskoro bi trebao i da proslavi punih 50 godina svoga rada na estradi, i sve ono što je napravio za sve te godine, počevši od brojeva hitova koje je otpjevao, albuma koje je snimio pa do publike koju je stekao širom regije.

U nekim prilikama je i sam znao da rekne da nije mogao ni da sluti na samim počecima da će i u ovim godinama i dalje da se bavi muzikom i da će i u ovim godinama da voli i u živa u ovome poslu kako kada je tek počinjao.

Ipak za sebe kaže da je prije svega porodičan čovjek koji voli da uživa u prirodi, a najviše je na svemu zahvalan svojoj supruzi Gordani koja mu je kroz cijeli život, uvijek pružala nesebičnu podršku.

Prije nekog vremena Miroslav je priznao koji su razlozi zašto nikada nije bio u dobrim odnosima sa glavnim ljudima iz Grand Produkcije, misleći na Sašu Popovića, ali i na Lepu Brenu, te da između njih nikada nije bilo neke svađe, ali da su jednostavno imali drugačije poglede na neke stvari pa su i zbog tih stvari krenuli svako na svoju stranu.

Jedna od razlika je bila ta da su Sašu i Brenu interesovale i druge stvari iz muzičke industrije, i oni su htjeli da budu i postanu gospodari estrade, dok je njegova želja bila samo da pjeva, da snima albume i da pravi koncerte, te da svojoj publici uvijek pruži najboljeg sebe.

Kada je Brena u pitanju, Miroslav je istakao da njih dvoje nikada nisu bili neki prijatelji, i da je se on razišao od njih čim je shvatio da njihova vizija posla nije ista kao njegova vizija, te da im on ne zamjeri ništa i da ih oboje, i Sašu i Brenu izuzetno cijeni i poštuje.

 

Komenatri su zatvoreni.