Vaše vijesti. Vaše Viralno

Miljana bijesna na Ivana: Otkrila šta je tražio od nje u bolnici

1,942

Iako su mnogi pomislili kako su Ivan Marinković i Miljana Kulić izgladili odnose kada ju je on posjetio u bolnici nakon porođaja, nekadašnja učesnica rijalitija Parovi i Zadruga ipak ne želi da se pomiri sa ocem svog djeteta.

Miljana Kulić je sa svojim sinom Željkom napustila bolnicu i vratila se kući, a iako smo slutili da će doći do pomirenja, ona tvrdi da je Ivan za nju prošlost.

“Definitivno sam precrtala Ivana. Blokirala sam ga na svim društvenim mrežama, i pozive i poruke. Došao je u posjetu i sve mi vrijeme pričao o rijaliti programu. Hvali se kako ga muvaju gejevi, žene, a to mene ne zanima. Gledam ga i samo sam nervozna kad je u mojoj blizini. Umislio je da je Boris Tadić, a nije niko i ništa. Samo je došao da me nervira, tražio je da se dete zove Nenad Marinković, kao Gastozz,. Zamislite to, strašno, nemam riječi.

Miljana Kulić je Nišlijka koja je postala poznata po tome što je proganjala „Zvezde Granda“ koje su joj dale nadimak Gonič. Produkcija Happy televizije je to smatrala dovoljnom kvalifikacijom da joj obezbede učešće u rijaliti programima „Maldivi“ i „Parovi“.

Miljana je i ranije bila poznata kao problematična osoba, a u prilog tome govori činjenica da je promenila nekoliko osnovnih i srednjih škola. U Pravno-birotehničkoj školi je pretila da će se ubiti ako joj profesor ne zaključi ocenu koju je želela.

Smatra da je bila normalna sve dok nije počela da gleda „Zvezde Granda“ sa starijom ženom koja ju je ubedila da je pevač Dušan Svilar pravi dečko za nju. Tada je nabavila brojeve telefona mnogih pevača i počela je da ih zove i da im šalje poruke koje su neretko imale preteći sadržaj.

Dušan Svilar ju je prijavio policiji jer mu je pretila zato što neće da joj se javi, a Mišel Gvozdenović joj je zabranio da mu priđe tvrdeći da mu je napravila pakao od života. Ništa bolji nisu ni komentari pevača Slobodana Vasića, Nemanje Stefanovića i Darka Lazića.

 

Komenatri su zatvoreni.