Vaše vijesti. Vaše Viralno

Milić Vukašinović potresnim govorom ispratio kćerku na vječni počinak: Zvezdo tatina, samo želim da umrem…

3,542

Jučer je u Sarajevu obavljena sahrana Maji Avdibegović, kćerke poznatog rokera Milića Vukašinovića koja se predozirala i umrla od koktela droga i alkohola, kako su pokazali nalazi obdukcije.

Sahrana se obavila na Sarajevskom groblju Bare, a ceremonija je obavljena bez vjerskih obreda.

Roker i njegova supurga Suzana prethodno su primali saučešće u kapeli, da bi se zatim u suzama i povorci uputili kao grobu. U tom trenutku počela je da pada jaka kiša, a neutješni Milić s kišobranom u ruci, stojao je pored rake, pogledao u nebo i posljednji put se oprostio sa svojom nasljednicom.

-Zvezda tatina. Mogla je da dotakne nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nažalost, nije joj se dalo. Izabrala je krivo nebo i pogrešnu sreću, zato je danas ovdje sahranjujemo. Za tugu i bol, ne postoji dilema, bol najjače boli kad suza nema. Sada užasno želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, zvezda tatina- teško izgovarajući riječi emotivno se oprostio od kćerke jedinice i izazvao suze kod svih koji su došli da je isprate na vječni počiniak.

Po završetku skupa Milić je skupio snagu i za medije izjavio da nije dozvolio Majinim sinovima da prisustvuju sahrani, kao i da su obdukcioni nalazi utvrdili da ona nije izvršila samoubistvo nego da se ugušila.

-Djeca nisu došla. Nisam ja dao da se potresaju. Dobre se drže, ali smo ih odveli iz Sarajeva, dok ovo ne prođe. Dobili smo rezultate, moja se kćerka nije ubila, kao što se pisalo. Tu noć kad smo mi otišli od nje, ona je osjetila krizu za drogom, pa je uzela jaču dozu lijekova, a uz to je pila i kahvu. Tokom povraćanja ona se ugušila.

Komenatri su zatvoreni.