Majka TV voditeljice Dee Đurđević kroz suze i sasvim iskreno progovorila o oporavku njene kćerke: Otvorila dušu do kraja (FOTO)

  • Zamjena
  • April 3, 2019
  • Comments Off on Majka TV voditeljice Dee Đurđević kroz suze i sasvim iskreno progovorila o oporavku njene kćerke: Otvorila dušu do kraja (FOTO)

Prije nekih mjesec dana udarna vijest je bila nesreća koja je pogodila poznatu TV voditeljicu Pink televizije Deu Đurđević, a koja je zbog bizarnosti same nesreće dospjela na naslovnice svih medija u regiji, a posebno u Srbiji.

Naime, Dei je autobus koji je prolazio pored nje dok je gledala koje su posljedice nesreće koje je imala malo prije, skoro otkinuo ruku, a sve poslije toga što se dešavalo svakako može da se svrsta u medicinska čuda.

Ljekarski tim sa VMA je uspio nakon niza komplikovanih operacija da spasi Deinu ruku i kako sada stvari stoje, ruka će sa terapijama i sa fizikalnim vježbama, s vremenom biti skoro pa potpuno funkcionalna.

Ovih je dana i majka poznate voditeljice Nena Dodevski otvorila svoju dušu pa je tako ljudima iz medija otkrila kako se ona sama osjeća, a posebno od kako joj je kćerka prebačena u Klinički centar pa je sada u mogućnosti da je posjećuje svaki dan, nakon mjesec i više kako nije smjela ni da joj se približi.

Nena je priznala da još uvijek pomalo strijepi oko kćerkinog oporavka ali i da ona sama želi da to ide što je brže moguće pa da se Dea vrati na svoj posao i svome životu.

Deina majka je dodala i da je voditeljici sada puno bolje, da oporavak ide po planu i da joj je posebna sreća što je sada može svaki dan posjećivati, a da je sama Dea odlično i psihički, te da se non- stop šali i zeza. Deina majka je još i rekla kako je Dea njoj sve i da dođu dani kada joj je zaista teško da gleda kćerku u bolnici, a li da tada Dea bodri nju umjesto da bude obrnuto.