Majka ju je prodala romima kada je imala samo 4 godine, a evo gdje je danas i kako živi

Ona danas ima 20 godina, zove se Olga i prava je ljepotica, tome dokazuje činjenica da je pobijedila i na izboru za Miss.

Imala je samo četiri godina kada je njena majka Tamara prodala i to za samo par zlatnih minđuša.

Ona je odlučila da napusti i dijete i muža, svoju Olgu je prodala romima pa je iz Bjelorusije otišla u Moldaviju, svom suprugu je rekla kako ide kupiti cigarete i više se nikada nije vratila.

Nova Olgina porodica je njoj ime promijenila u Mariju Prejda, kako i sama kaže, bila je mnogo sretna u životu sa svojim kupcima, a uvijek se pitala odakle je njeno porijeklo, na kraju je angažovala i policiju kako bi uspjela pronaći svoje roditelje.

Oni su mene zaista odgajali kao svoje dijete i nikada se nije desilo da se nisam osjećala kao dio njih, ali prosto je to da sam ja uvijek bila drugačija od njih- ispričala je Olga za lokalne medije.

Olga je naučila romski jezik, tu se nikada nije uklapala, a školovala se za frizerku i kuharicu, uvijek je bila nesretna i željela je da sazna svoje pravo porijeklo. Kada je ostala bez bake koja ju je odgojila, skupila je hrabrost i odlučila potražiti roditelje.

Interpol joj je pomogao da nađe svoju majka, koja je bila u jako lošem stanu. Olga trenutno živi u Minsku i tamo studira medicinu.

Ova prelijepa djevojka je mogla imati tragičnu sudbinu, njeni organi su mogli biti preprodani, a ona ubijena, na sreću ništa se od toga nije desilo.