Vaše vijesti. Vaše Viralno

Luna Đogani progovorila o pomirenju Kije i Slobe: To sam i očekivala, želim im sve najbolje

145

Kija Kockar je sinoć održala nastup u Budvi, a u publici je bio i njen još uvijek zakoniti suprug Slobodan Radanović, koji ju je dočekao sa velikim buketom cvijeća.

Za to vrijeme dok su supružnici uživalii na crnogorskom primorju, Luna je gostovala u emisiji “Narod pita”.

Odmah nakon što je Kija završila nastup počela su govorkanja kako su se njih dvoje pomirili, pa čak i da su se poljubili.

Đoganijeva je zapravo prva koja je komentarisala kako se njih dvoje neće razvesti, i to sinoć u emisiji.

“To je ono što sam očekivala. Pričala sam da će poslije rijalitija opet biti zajedno. Taj razvod nema smisla, ja ih podržavam, jer uvijek podržavam ljubav. Želim im sve najbolje- rekla je Luna.

Podsjećamo, afera koja je mjesecima potresala Srbiju i region i izazvala mnogo komentara, čini se kako je konačno završena.

Luna Đogani i Sloba Radanović su spavali zajedno pred kamerama, dok je njegova supruga Kija Kockar sve to gledala od kuće, da bi nakon tri mjeseca od početka rijalitija i ona ušla, a na kraju izašla kao apsolutna pobjednica i miljenica nacije, koja je osvojila simpatije mnogih javnih ličnosti ali i običnog naroda, zbog toga je nagrađena pobjedom i iznosom od 50 hiljada eura.

Nakon Zadruge uplovila je u muzičku karijeru i snimila pjesmu sa grupom Ministarke “Ne vraćam se na staro” koja već broji milione pregleda na youtubu, a Kristina ima sve veći broj nastupa, kao i njen suprug Slobodan. Čini se kako je u cijeloj situaciji najlošije prošla Luna koja je izgubila obraz pred milionima gledalaca i tako razapeta na stubu srama.

Komenatri su zatvoreni.