Vaše vijesti. Vaše Viralno

Luksuz koji ostavlja bez teksta: Ovako izgleda stan u kojem živi Ana Bekuta

2,198

Popularna pjevačica Ana Bekuta živi u elitnom dijelu Beograda u luksuznom stanju kojeg je sradila baš po svom ukusu.

Pjevačica je posebnu pažnju posvetila detaljima, a primjetno je da je stan sređen do te mjere da se može zaključiti da je Ana i u sređivanju doma, baš kao i u pjevanju pravi majstor.

Osim modernog namještaja, Ana u kući ima zelenilo kojem posvećuje posebnu pažnju i koje domu daje pravo osvježenje.

Rođena je kao Nada Polić u Banji kod Priboja.]. U Priboju je završila gimnaziju. Ime je promijenila 1985. u Ana Bekuta na predlog Predraga Vukovića Vukasa, jer je tada na sceni bilo više Nada koje su se bavile narodnom muzikom (Nada Topčagić, Nada Mamula, Nada Knežević, Nada Obrić). Godine 1985. snima svoj debitanski album za PGP RTB pod nazivom „Ti si mene varao“. Do sada je snimila 16 albuma. Trenutno živi u Beogradu. Najveći hitovi u njenoj karijeri su pesme Ja nisam rođena da živim sama, Ti mi trebaš, Rano moja, Stani, stani zoro, Tugo moja crnooka, Ostavljena ja, Bekrija, Imam jedan život, Veseljak, Đavole, Pitaš kako živim (Ništa novo nema), A i ti me izneveri, Ne žalim ja, Oluja, Kralj ponoći, Zlatiborske zore, Sarajevo, Sve sam stekla sama, Kriv si samo ti, Uspomene (Svake noći sanjam tvoje oči), Ne živim sama, Kumina pesma (duet sa Mirom Škorić), Ma, što baš ti…

Uskoro vam donosimo još fotografija i video klipova stanova i kuća poznatih ličnosti. Oni ulože mnogo novca u svoj dom, a nama mogu poslužiti kao inspiracija za uređenje enterijera.

Pogledajte video:

Komenatri su zatvoreni.