Luka Modrić izveo dječaka na pozornicu: Kada vidite o kome se radi, nećete moći zaustaviti suze

  • Telegraf
  • July 17, 2018
  • Comments Off on Luka Modrić izveo dječaka na pozornicu: Kada vidite o kome se radi, nećete moći zaustaviti suze

Nogometaši Hrvatske reprezentacije popularni “Vatreni” stigli su jučer u Zagreb, gdje ih je na glavnom gradskom Trgu prema procjenama dočekalo oko 300.000 navijača. Navijačke pjesme i pokliči orili su se Zagrebom, svi su bili u dresovima reprezentacije i ushićeno iščekivali dolazak svojih ljubimaca u dresu.

Kada su navijači izašli na pozornicu počelo je veliko slavlje, uspjeh kojeg Hrvatska ne pamti. Zadnji put su najbliži bili 1998. kada je reprezentaciju vodio Miroslav Ćiro Blažević, a na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj bili su treći.

– Hvala vam od srca. Hvala svima koji su pomogli da ova zahtjevna organizacija prođe u savršenom redu, svim nadležnim institucijama, djelatnicima hitnih službi, policije, osiguranja, svim komunalnim i drugim službama koje su svoj posao odradile besprijekorno – poručuje Bandić zaključujući kako u svakodnevnom životu svi moramo biti svjesni značaja uspjeha Vatrenih „i njihove poruke koju su poslali – uz puno rada, odricanja i iznad svega zajedništva svaki cilj je dostižan”.

Izgled trga nakon utakmice:

Kapiten reprezentacije Luka Modrić izašao je na scenu i počele su ogromne ovacije, a zatim je Luka napravio gest za pamćenje. Voditelj programa je najavio da jedan dječak želi da pozdravi Luku, a on ga je pozvao na pozornicu, ono što je bilo još emotivnije jeste da taj dječak boluje od Downovog sindroma.

Navijači su nakon velikog slavlja otišli na zasluženi odmor, a sigurno je da će se o ovoj generaciji predvođenoj Modrićem, Rakitićem, Mandžukićem još dugo, dugo pričati. Već su postali legende u svojoj zemlji, a nema sumnje da će im porasti i cijena na svjetskom tržištu transfera, te da će mnogi od njih nakon Mundijala promijeniti sredine i otići u jače lige i klubove.