Ljudska barbika konačno objavila fotografije bez šminke: Ostat ćete bez teksta kada vidite kako ona stvarno izgleda (FOTO)

  • Telegraf
  • February 12, 2019
  • Comments Off on Ljudska barbika konačno objavila fotografije bez šminke: Ostat ćete bez teksta kada vidite kako ona stvarno izgleda (FOTO)

BARBIKA JE DALEKO NAJPOPULARNIJA LUTKA ZA DJEVOJČICE SVIH VREMENA. MILIONI I MILIONI PRODATIH PRIMJERAKA UČINILE SU SRETNIM MNOGE DJEVOJČICE ŠIROM SVIJETA. KASNIJE SE NEKADA U DEVEDESTIM POJAVILA I MUŠKA VERZIJA BARBIKE, KOJA JE DOBILA IME KEN. ALI NIJE DOŽIVJELA NI BLIZU TOLIKI KOMERCIJALNI USPJEH KAO PRAVA BARBIE.

Valeria Lukyanova je vjerovali ili ne poznata svuda širom svijeta kao  živa ljudska Barbika. Pogledajte u nastavku današnjeg članka njenu životnu priču i kako ona izgleda bez ijedne trunke šminke. Valeria je imala jako puno plastičnih operacija koje su je na kraju pretvorile u ljudsku barbiku. Eto, vidite šta sve ljudima neće pasti na pamet, za nepovjerovati.

Čak i nakon svih tih silnih estetskih operacija, njena dnevna rutina šminkanja je postala jako zahtjevna i uvijek joj treba dosta vremena za tu, jako dugu proceduru.

Većina njenih estetskih operacija je urađeno na njenom tijelu i na njenom licu. Dosta sitnih korekcija, dosta sredstva, kao i pune ruke za plastične hirurge. Trebalo joj je čak punih 5 godina da završi svoju, za sada, cijelu transformaciju, i da bi bila na kraju zadovoljna svojim izgledom.

Kako bi održala taj svoj tako jako lijepi izgled, Valeria se striktno drži posebne tečne dijete, koju upražnjava bukvalno svaaki dan i pored toga ide redovno u teretanu, radi jogu, uvijek džogira i bavi se pilatesom.

Neki ljudi su ubjeđeni da sve te njene slike nisu uopšte stvarne, već da su samo računarski obrađene. Međutim ona je toliko perfektna, da je stvarno svima nama barem jednom palo na pamet, da se radi zapravo o nečemu takvom. Kritikuju je sa svih strana da izgleda kao robot ili lutka u prirodnoj veličini (bingo, to je bio cilj), i da nema baš ništa prirodno više u sebi.

Ona je uložila jako mnogo truda u svoje slike koje objavljuje na Instagram i ona danas ima 30 godina, ko bi rekao zar ne? Ovako ona izgleda bez šminke i bez tih dugotrajnih ceremonija sređivanja.