Ljekar je rekao da nije ništa ozbiljno, onda je moja beba umrla: Strašna ispovijest Dragane iz Srbije

  • Telegraf
  • September 12, 2018
  • Comments Off on Ljekar je rekao da nije ništa ozbiljno, onda je moja beba umrla: Strašna ispovijest Dragane iz Srbije

Dragana Lakutuš (20) iz Srpske Crnje, kojoj je u petak preminuo devetomjesečni sin Laris, a onda se zbog te tragedije suprug Filip (19) nekoliko puta izbo nožem, kaže da njeno dijete nikada ranije nije bilo bolesno.

-Bio je zdrava beba. Za devet dana napunio bi deset mjeseci. Ne mogu da vjerujem da ga više nema i da je umro zbog povišene temperature i povraćanja, a na vrijeme smo ga odveli ljekaru. Vodili smo ga u seosku ambulantu, a onda u Zrenjanin. Ljekar je tako rekao da nije ništa ozbiljno, a dijete je uvečer umrlo- kaže Dragana.

-Dete je imalo visoku temperaturu i dali smo mu sirup koji mu je u četvrtak propisala doktorka u ambulanti. Bio je pospan. Sutradan sam zvala doktrku koja je rekla da ga ponovo dovedem ako temperatura ne spadne za pola sata i da će dati uputu da idemo u Zrenjanin. To se i dogodilo. Dete je u međuvremenu povraćalo. Kad smo došli u bolnicu u Zrenjanin, doktor je nabrzinu pogledao dete i rekao da je to sve zbog zubića i da nije ništa opasno. Pitala sam ga da li treba da ostane u bolnici, a onda je odgovorio da ne treba i da terapju mogu da mu dam kod kuće na kašiku. Bila sam spremna da sa svojom bebom ostanem u bolnici, tvrdi Dragana koja je izgubila svoje prvo dijete.

Ona kaže da joj je Laris klonuo na rukama čim su iz Zrenjanina stigli kući u Srpsku Crnju i da su odmah iz dvorišta autom ponovo otišli u seosku ambulantu.

Ljekari su rekli da dijete loše diše i da oni ne mogu da urade ništa, pa su ga odvezli u bolnicu u Kikindu. Nažalost, moja beba je izdahnula prije ulaska u bolnicu.