Vaše vijesti. Vaše Viralno

Lijepa, seksi, kida: Ovo je dokaz da se Nataša Bekvalac u potpunosti oporavila

122

Kako je iza pjevačice Nataše Bekvalac jedan težak period, ona je odlučila da mu se odupre svim silama i  nastavi život po starom uz pametnije poteze i izbore partnera.

Budući da je pretrpjela porodično nasilje od strane Luke Lazukića, poslije izvjesnog vremena nastavila je sa onim što najviše voli, a to je muzika. Naime, ona je pjesmom potisnula tugu, a vjerni fanovi su joj pružili bezrezervnu podršku.

Nataša svojim nastupima, očigledno liječi dušu, a sudeći prema fotografijama izgleda bolje nego ikad.

View this post on Instagram

💫

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

U aprilu ove godine doživjela je veliki skandal, nakon što je njen tada vjenčani suprug bivši košarkaš Srbije, a danas IT stručnjak brutalno pretukao pred sluškinjom i kćerkom. Javnost se digla na noge, a cijeli slučaj je dobio i sudski epilog, a Luka ima pravo da viđa kćerku pola sata svake srijede, gdje je Nataša dovlači ispred centra za Socijalni rad, kada je jednom prilikom verbalno i fizički napao Lazukićev prijatelj poznat kao problematičan dečko.

To je još jednom Natašu pogodilo i nije se osjećala uopšte sigurno, ali čini se kako vrijeme odmiče da Nataša nadolazi na svoje i da će uskoro ponovno biti jedna od glavnih zvijezda u regionu sa svojim hitovima.

Nataša Bekvalac je srbijanska pjevačica poznata pod nadimcima i “Novosadska šećerlama”,”Srpska barbika”, a rođena je 25. septembra 1980. godine u Novom Sadu.

 

Komenatri su zatvoreni.