Lepa Brena otkrila: Aleksandrinom i Filipovom djetetu neću biti baba

Jedna od najvećih ex yu zvijezda poručuje da neće biti baba sinu koji će njen pastorak Filip Živojinović dobiti sa Aleksandrom Prijović.

Pjevačica je objasnila da se tako nazivaju žene koje su stare, a ona i njen suprug Boba Živojinović mogu da budu samo baka i deka.

Ističe da se svi u porodici raduju prinovi i naglašava da će mladom paru pomoći da odgajaju dijete.

-Sretna sam što ćemo Boba i ja dobiti prvo unuče. To će biti velika rasto u našoj porodici pošto volimo djecu, a posebno male bebe. Nas dvoje nećemo biti baba i deda, jer ne volim taj pežorativni odnos prema ženama. Postoje žene koje su babe i tako ih nazivamo, jer tako izgledaju. A postoje i bake i deke, nene i nane. To su najvoljenija bića koja su nam utkala radost i ljubav u ranom djetinstvu. Pogotovu kada pomažu roditeljima koji mnogo rade. Uvijek ću biti na pomoći našoj djeci šta god da treba.

Podsjećamo, Aleksandra Prijović mlada Zvezda Granda se u junu ove godine vjenčala za Filipa Živojinovića rođenog sina jugoslovenskog teniskog asa Bobe Živojinovića, a posinka Lepe Brene koja mu nije prava mati.

Vjenčanje je održano u Beogradu pred više od 900 zvanica, a potrošeno je oko 400 hiljada eura na samu organizaciju, a mediji su upravo to vjenčanje nazvali “vjenčanjem stoljeća”.

Aleksandra će se prema dostupnim informacijama poroditi u Americi, gdje Živojinovići imaju vilu, a i kako bi dijete automatski dobilo američko državljanvstvo. Taktika kojom se Živojinovići služe već godinama, jer su i njihovi sinovi Stefan i Viktor također dobili američko državljanstvo na taj način.