Vaše vijesti. Vaše Viralno

Lepa Brena i Boba su već dugo zajedno: Ovo je njihov recept za uspješan brak

433

Lepa Brena i Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova u regionu barem što se tiče javnih ličnosti.

Folk diva je sada otkrila tajnu njihove ljubavi koja uspjeva već 31 godinu.

“Mislim da u svakoj ljubavi i poslu, treba da ulažete sebe i ako to vredi, trajat će, ako ne vredi onda ne treba da traje. Nikad nisam rekla da je naš brak savršena zajednica, ali veoma je važno to što smo mi u brak ušli kao profesionalno ostvareni ljudi i da smo davali jedno drugom slobodu. Brak nije zatvor, čovjek treba da ima kreativnu, duhovnu, fizičku slobodu, tu granicu morate da postavite sami sebi” rekla je Brena i dodala:

U našem slučaju mi smo shvatili da smo jedno drugom dali kreativnu slobodu, ja i dalje mogu da nastavim baviti se poslom koji obožavam, a i on je nastavio da se bavi poslom nakon završetka karijere. Svi treba da dozvolite da partner doživi ono što želi da doživi.

Fahreta Živojinović poznatija kao Lepa Brena, rođena je 20. oktobra 1960. godine u Tuzli, a najpopularnija je pjevačica iz bivše Jugoslavije. Još se kao studentica preselila u Beograd, ali je ubrzo započela muzičku karijeru u emisiji kod Minimaksa, gdje je najprije bila izbačena iz emisije, ali su je u narednoj prikazali na snimku koji je trebao biti šala na njen račun, ali je nakon toga karijera krenula naglo.

Udala se 1990 za Bobu Živojinovića, srbijanskog teniskog asa i s njim ima dva sina Viktora i Stefana, a oba su rođena u Americi, gdje će se roditi i njeno buduće unuče od pastorka Filipa i snajke Aleksandre Prijović.

 

Komenatri su zatvoreni.