Vaše vijesti. Vaše Viralno

LeBronova vila je čista perverzija: Spavaća soba s posebnim dvorištem, terasa na krovu i još mnogo luksuznih detalja

88

Od samog početka sve je ukazivalo na ovakav epilog, ali ljubitelji košarke koji su dobro upoznati sa likom i djelom poznatog košarkaša nisu mogli da povjeruju 100% da će on svoje košarkaške talente preseliti u Los Angelos.

Jer kao što svi znaju, njemu je pobjeđivanje najvažnija stvar u životu kada je pobjeđivanje u pitanju i uvijek bira destinaciju koja je najbliža titulu.

Samo nekoliko mjeseci prije ozvaničene odluke LeBron je kupio novu vilu u Los Anđelosu,  za njega simboličnih ni manje ni više, nego 23 miliona dolara, što je njegova treća kuća ukupno, a već druga u Kaliforniji.

Vila u kojoj će LeBron provoditi najviše vremena kad nije na parketu ili putovanjima nedavno je izgrađena i opremeljan najmodernim akomodacijama za život i locirana je u elitnom naselju Bretvud.

Ona ima osam spavaćih soba i 11 kupatila, tako da možemo reći da ima dovoljno mjesta i za njegove saigrače, ali je vrhunska spavaća soba, sa masivnim ugradbenim garderobom, privatnim dvorištem i nevjerovatnim dualnim kupatilom što bi svako poželio samo za sebe.

Što je još zanimljivije u kući je pravljeno sve po kraljevoj mjeri, pa je LeBron osim što je veliki radnik također i veliki hedonista, zahtjevao specijalno dizajniran dio za spremanje i serviranje hrane, koju akcentuju podovi od prirodne francuske hrastovine i mermera, veličanstvenom baru od oniksa i vinskom podrumu, ali nije to sve.

Podovi od hrastovine nas podsjećaju na košarkaške terene, dok ova vila posjeduje i lift koji će LeBrona i društvu prebaciti na krovnu terasu za samo nekoliko sekundi.

Pogledajte u videu kako izgleda njegova kuća.

Komenatri su zatvoreni.