Krimi priča iz Beogradskog hotela: Saznao da ga djevojka vara sa drugim pa skovao surovi plan

  • Telegraf
  • September 16, 2018
  • Comments Off on Krimi priča iz Beogradskog hotela: Saznao da ga djevojka vara sa drugim pa skovao surovi plan

Ognjen P. (33) i njegovi prijatelji Uroš P. i Milip I. uhapšeni su prošle nedjelje zbog otmice Kotoranina J. M ispred hotela “Hiljadu ruža” saznaju srbijanski mediji.

Zločin je izazvan ljubomorom mladića dogodio se 22. februara, a policija je privela trojku tek sutradan.

Prema nezvaničnim informacijama, strast je po svemu sudeći pomutila razum Ognjenu koji je sa djevojkom I. Đ (28) izvjesno vrijeme bio u ljubavnoj vezi. Kada je saznao da ga djevojka vara sa vremešnim gospodinom pao mu je mrak na oči.

On je ubrzo organizovao dvojicu prijatelja i saopštio im svoje osvetničke namjere. Djevojku je pod prijetnjom batinama, natjerao da se javi Kotoraninu i zakaže sastanak na njihovom starom mjestu u hotelu “Hiljadu ruža” pod Avalom.

Nesrećni muškarac nije sumnjao šta mu se sprema kada se svojim automobilom zaustavio ispred hotela, među Beograđanima i posjetiocima prijestonice inače dobro poznatog kao utočište onih koji kriju svoje ljubavne veze.

J. M je prišao djevojci i pozdravio se s njom, nakon čega se stvorio Ognjen sa prijateljima. najprije su ga pretukli, a zatim spakovali u gepek Ognjenovog automobila.

Iz podnožja Avale su ga odvezli na sljedeću lokaciju u naselje Braća Jerković. Tamo su mladići nastavili da tuku i maltretiraju starijeg čovjeka.

U zasada nepoznatom spletu okolnosti J.M je uspio da se otrgne od otmičara, nakon čega je jurnuo niz ulicu dozivajući pomoć.

Napokon, u naselju je sreo nepoznatog čovjeka koji je pozvao policiju i prijavio krivično djelo. Trojica otmičara su sutradan identifikovana i prviedena nakon čega im je određeno zadržavanje uz krivičnu prijavu za otmicu.