Vaše vijesti. Vaše Viralno

Komentar Đokovića na fotografiju Rakitića i Modrića oduševio cijelu Hrvatsku: kakva ljudina, pravi sportista i čovjek

1,666

Novak Đoković je ponovno pružio podršku reprezantacije Hrvatske, a to nikako nije moglo proći nezapaženo. Svjetski poznati teniser nastavlja sa svojom podrškom, a i reprezentativcima Hrvatske je drago što imaju podršku jednog sportiste svjetskog kalibra i čovjek kojeg prate milioni fanova na društvenim mrežama.

Slavni teniser je preko Instagrama i Twittera više puta pružao podršku “Vatrenima” a to je javno uradio i na fotografiji koji je Ivan Rakitić objavio poslije utakmice sa Rusijom, na kojoj se nalazi sa Lukom Modrićem.

Brat uz brata!!! Uz tebe je pravo zadovoljstvo ganjati ovu loptu za naš zajednički uspjeh! Voli te brat – napisao je Rakitić poruku Luki Modriću. Ubrzo zatim je dobio i komentar od Novaka Đokovića, koji je pohvalio motore ove hrvatske reprezentacije.

– Bravo majstori! Svaka čast. Samo naprijed – poručio im je Novak, a Raktić je odmah odgovorio sa “Hvala, legendo”.

I ostali Hrvati bili su pravo oduševljeni sa komentarom Đokovića, pa su ga hvalili i poručili da je pravi sportista i velika ljudina.

 

Postoje sportske vrednosti uz koje svi odrastamo. Naravno, svako se drugačije odnosi prema njima, jer je izuzetno važan uticaj sredine u kojoj ste odrastali i u kojoj živite, okolinu u kojoj radite, uticaj ljudi koji su oko vas i koji vas podržavaju, kakvo ste obrazovanje stekli. To jesu faktori koji utiču na odnos prema njima, ali, istovremeno, postoje i neke univerzalne sportske vrednosti koje svi prepoznajemo, kao što su fer-plej, poštovanje protivnika…izjavio je poznati teniser.

Reprezentacija Hrvatske nastavlja da krči put do titule Svjetskog prvaka i u finalu će se boriti protiv Francuske.

Komenatri su zatvoreni.